Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Yeteneklerini Keşfediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün, aşk hayatınızda harekete geçmek için güzel bir gün. Önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz. Bu, sevgilinize karşı daha derin bir bağlılık göstermek, bir ev satın almak veya birlikte eve çıkmakla ilgili bir karar olabilir. Kişisel yaşamınızda sizin için harika fırsatlar var, bu yüzden şu anda büyük düşünmekten çekinmeyin.

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Değer sistemin bugün yeni bir spiritüel ve idealistik renk alıyor. Olağan ve rutin olaylar ve ilişkiler aniden yeni anlamlar kazanıyor ve işinde bile spiritüelliğe tanık oluyorsun. Sağlığın söz konusu olduğunda idealistik fakat gerçekçi olmayan hedefler koyuyorsun. Yeni bir sağlık programına başlamak istiyorsan adım adım ilerle!Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

26 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm telefon çağrılarını yanıtladığınızdan ve bugün e-postaları açtığınızdan emin olun. Bazı ilginç haberler alacaksınız. Ofisinizde açılan yeni bir pozisyon için teklif alabilirsiniz.

26 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin ve yaratıcı düşünce tarzın bugün ön plana çıkıyor. Evde vakit geçirirken yeni yeteneklerini keşfedip, yeni hobiler geliştirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan karşı taraf sahip olduğun karakteristik özelliklerinden etkilenebilir. Arkadaşların ile uzun zamandır görüşmüyorsun, neler yaptıklarını sosyal medya üzerinden kontrol edebilirisin.

26 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyarlı ve hassas olabileceğiniz bir gün. Yarım kalan olayları yeniden şekillendirebilir ve bu tarz konuların üstüne yeniden eğilebilirsiniz. Sevdiğiniz birinden aldığınız haber sizi mutlu edecektir. Evde kalmayı ihmal etmeyin ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

26 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay İkizler'de ilerliyor. Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak bazen sözleriniz başkalarını rahatsız edebilir.

26 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde herhangi bir problem olmadığını görmek, var olduğunu sandığınız problem ve kuruntuların gitmesi zihin ve ruhunuzu epey rahatlatacak.

26 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak duygunuzun tavan yaptığı bir günde etrafınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Mümkün olduğunca fazla şey öğrenmek ve bilgi toplamak isteyebilirsiniz. Bolca kitap okuyabileceğiniz bir gün olabilir.

26 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hislerinizi bastırmaktan artık vazgeçmelisiniz. Başkalarının mutluluğunu düşünerek o kadar zaman geçiriyorsunuz ki kendi hislerinize dönüp bakmıyorsunuz bile. Önceliğinizi değiştirmenin zamanı geldi.

26 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Venüs ile İkizler burcundaki kavuşumu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize vurgu yapıyor. Telefon trafiğiniz artacaktır, sevdiklerinizle iletişime geçebilirsiniz.Boğa burcunda Güneş'in Uranüs ile kavuşumu finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Sürpriz bir kazanç elde edebilir veya beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

26 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün faturalar birikebilir ve genel mali durumunuz bir darbe alıyor gibi görünebilir. Gereksiz giderler konusunda dikkat edin. İhtiyat, mali konular söz konusu olduğunda Koçların her zaman güçlü olduğu bir özellik olmayabilir. Güçlü olun ve mali durumunuzu göz önünde bulundurun.

26 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; hareketli ve enerjik bir gün geçirebilir, ideallerin için mücadele edebilir, araştırmalar yapabilir; hatta eğitimlere katılabilirsin. Sosyal medyada çok aktif olabilir; hatta ilişkilerini bu yolla sürdürebilir ya da yeni gruplara girebilirsin. Derneklerde görev almak isteyebilir, tartışmalarda başarılı taraf olabilirsin.

26 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>