Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kafanı Dinlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye vakit ayırman bugün daha iyi bir etki bırakacak size. Eğer bir süredir aranızda sizi sıkan konular olduysa bugün bu gerginliği üstünüzden atmaya çalışabilirsiniz. Birbirinize özen göstereceğiniz bir gün olabilir bugün.

İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Parasal konularda hayallere dalmak gerçek dünyadan daha iyi gelebilir sana. Ancak gün içerisinde sorumluluklarını yerine getirmek için dikkatli olman gerekecek. Maddi konularda mantıklı davranman gerekebilir.

Vücudunda farkına varmadan biriktirdiğin negatif enerjiyi üstünden atmak için dövüş sporlarına odaklanabilirsin. Daha fazla hareket edeceğin ve zihnini boşaltacağın egzersizlere önem verebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanallarını açık tutman gerekecek. İnsanlarla arandaki iletişimi artırman işlerinin daha da yolunda gitmesini sağlayabilir. Hemhem de aşk konularında karşındaki insana kendini daha iyi ifade edebileceksin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda zorlanacağınız bir gün olabilir. Özellikle cümlelerinize daha fazla dikkat etmelisiniz. Aksi halde sonunda kendinizi büyük bir kaosun ortasında bulabilirsiniz. Bugün gülümsemeniz çevrenize adeta ışık saçıyor. Bu yüzden çevrenize enerji saçmak için bu yönünüzü kullanın.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yoğun bir hafta olması endişesi yorgunluğuna yorgunluk ekliyor. Kendinden emin olman ve planlı ilerlemen senin için en iyisi olacaktır. Akşam kafanı dinlemek istiyorsun. Telefonunu sessize alabilir eve misafir kabul etmeyebilirsin. Sevdiğin hobilerin ile vakit geçirdikten sonra erken uyumak isteyebilirsin. Günün yorgunluğunu ancak böyle atacağına inanıyorsun.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın keyfini sürmek bazen en önemliolabilir. Sevdiğiniz bir yemeği kendinize ısmarlamak bile bugün aklınızı toparlamanıza yardım edecektir. Elinizdeki imkanları kullanmak için fırsat aramayın, bu fırsatın kendisi olun.

22 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca kendinizi hayatın akışına daha rahat bırakacaksınız. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçebilirsiniz. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalar da yapılabilir. Çocuklarla ilgili bir konu yanında, spekülatif işler, keyiflere gidecek harcamalar gündeme gelebilir.

22 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatları değerlendirin, karşınıza çıkan güzel şeyleri kucaklayın. Bu tutumunuz sevdiğiniz her şeyin daha hızlı büyümesini sağlayacak. Olumlu bir gün sizler için.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal durumları kontrol etmek bugünün önceliği olabilir. Bir bütçe planlayabilir ve yapılabilecek masrafları gözden geçirebileceksin. Daha sağlıklı kararlar almanın faydasını görebileceksin.

22 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, güne zorlu bir başlangıç yapsanız bile bugünün enerjileri iletişim için oldukça güçlü. Kendinizi bir ev projesine kaptırmış veya samimi konuşmaların tadını çıkarırken bulabilirsiniz. Zihinsel olarak ilgili ve meşgulsünüz, bu doğrultuda fikirleriniz de oldukça yaratıcı. Bu fikirleri insanlarla paylaşmak güzel bir sonuç verebilir. Kendinizi en iyi halinize getirmek için eğitim ve iletişim faaliyetlerinden oldukça yararlanabilirsiniz. Bazı teşvik edici, yararlı ve iyileştirici konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal hayatınız hız kazanırken, iç dünyanıza özel ilgi ve gözlem için mükemmel bir zaman giriş yapıyorsunuz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlubirlikleri gerçekleştireceksiniz. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecektir. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorundasınız.

22 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence veya borsa konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Aile hayatınız ise ön plana çıkmaya başlıyor. Gününüz güzel geçsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Jüpiter'in verdiği şanstan bol bol yararlanmalısınız. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazıkonumları, sizin de ilginizi çekebilir. Onlara, bazı noktalarda destek vereceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Sevdiğiniz kişi, her konuda size fazla güveniyor.

22 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 28' 24" R
Ay
İkizler
08° 10' 05" R
Merkür
Başak
23° 51' 58" R
Venüs
Terazi
29° 53' 06" R
Mars
Yengeç
10° 32' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 59"
Satürn
Balık
14° 54' 49"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 35"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 38"
Lilith
Terazi
09° 29' 01"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>