Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Elinden Gelenin Fazlasını Yapmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir bugün. İkinizin de birbirini zorlamaması gereken bir gün olacak. Bazı konularda içinizde biriken mevzuları daha sakin bir şekilde gündeme getirmeniz gerekebilir.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Bugün maddi konularda ileriyi düşünerek adımlar atman gerekebilir. Parasal konularda daha yapıcı olacağın ve somut çözümlere ulaşabileceğin bir gündesin. Bu güzel enerjiyi paranın birikimi için harcayabilirsin.

Stresi üstünden atmak ve daha sakin bir gün geçirmek sana daha iyi gelecek. Zihnini boşaltmak ve duygusal gerilimleri sonlandırmak kaslarındaki ağrıları gidermek için de faydalı olabilir. Bugün sağlığın için kendine zaman ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda gerçeği görmeni engelleyen perdeler kalkabilir bugün. Bazı konulara daha rahat odaklanabilirsin. İş ve kariyer konularında ayakların yere daha sağlam basacak. Bazı olayları çözmek senin için daha kolay olabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün her zamankinden daha şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Talih kuşunun bugün yanınızda olduğunu hissedeceksiniz. Günün tadını çıkarın ve ayrıntıları dert etmeyin. İşler kendiliğinden yoluna girecek. İnsanlar oldukça duygusal olabilir, ancak davranışlarının dengenizi bozmasına izin vermeyin.

23 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinden gelenin fazlasını vermek ve bunun karşılığını beklemek duygusu aklını oldukça meşgul ediyor. Hırslı bir karaktere bürünmek zorunda olabilirsin. İş yerinde daha atak ve çalışkan oluyorsun. Bu senin zihinsel olarak yorulmana yol açabilir. İlişkisi olan bir koç burcuysan hayatında ki kişiye karşı olan sorumluluklarını ihmal edebilirsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın sonuçlanması gidişatınıza yön verecektir. Sabretmenin ardından şimdi harekete geçmenin önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Bugün daha iyi fikirlerle ilerleyeceğiniz gelişmeler ve ortamlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda inadı bir kenara bırakarak kendi hatalarınızı da kabul etmeniz ve problemlerin sorumluluğunu kabul edebilmeniz gereken bir zamandasınız.

23 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaygılardan arınmak için bugün bazı değişimler yapman gerekebilir. İlk olarak önceliklerini şekillendirmen gerekecek. Sana sıkıntı veren insanlardan uzaklaşman iyi bir başlangıç olabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nasıl hissettiğiniz konusunda daha kesin ve dolaysızsınız. Neyse ki, strese veya sıkıntıya neden olan konulara çözüm bulmak için koşullar mükemmel. Bu özellikle romantik ilişkiler, çocuklar, yaratıcı arayışlar veya hobiler için geçerlidir. Bir durumu iyileştirmek için adımlar atmaya hazırsınız! Liderlik etmek veya sorumluluğu üstlenmek size düşüyor ve başkalarının sizin iyileştirici,bitirici ve doğal olarak kendine güvenen yaklaşımınıza ilgi duyduğunu görebilirsiniz. Kendinizi korkularınızın ötesine taşımanın ve yeni fikirleri ve fırsatları kucaklamanın zamanı geldi. Arzularınız her zamankinden daha belirgin, oldukça tutkulu ve motive olabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak, zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz; olmadığı zaman, canınız sıkılıyor.

23 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün gündelik rutinler, sağlık, yanınızda çalışanlar, çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile, ev hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. Bugün, eski dostlarınızla yapacağınız görüşmelerde, geçmiş günlerin özlemini giderebilirsiniz. Partneriniz konusunda, bir takım sorunlarınız için, olayları kendi haline bırakmanızda yarar var. Onun kendini savunması için zaman tanımalısınız.

23 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 25' 57" R
Ay
İkizler
07° 35' 11" R
Merkür
Başak
23° 47' 20" R
Venüs
Terazi
29° 50' 03" R
Mars
Yengeç
10° 31' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 51"
Satürn
Balık
14° 54' 60"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 44"
Lilith
Terazi
09° 28' 45"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>