Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygularına Başvuruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye nasıl hissettiğini ifade etmek için iyi bir gün olacak. Ancak karşı taraftan hemen bir cevap beklememeli ve onu acele ettirmemelisin. Kendini düzgün bir şekilde ifade etmek senin için yeterli olmalı bugün.

Oldukça enerjik ve hareketli olacağınız bir gündesiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün yaptığınız her işten zevk almak isteyeceksiniz ve çevrenizde güzel şeyler görme arzunuz var. Ancak bazı konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz ve kendinize zaman tanımak isteyebilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz.

Bugünkü emeklerin parasal konularda kazanç elde etmek için önemli olacak. O yüzden devam ettiğin yoldan vazgeçmemeli ve adımlarını sağlam atmalısın. Bugün daha dikkatli düşünebileceksin para konularında.

Stres ve gerginlikleri vücudundan atmak için açık hava yürüyüşlerine çıkabilirsin bugün. Kendini daha iyi hissetmek için güzel bir egzersiz rutini oluşturmalı ve nefes egzersizlerine de özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan biten her şeyin sana karşı bir komplo olduğunu düşünmemelisin bugün. Her şeyin merkezine kendini koymamalı ve insanlara daha anlayışlı yaklaşmalısın. Bugün kendi düşüncelerine dikkat etmen gerekecek.

23 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, iç dünyanızda bazı çalkantılar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak dalgalanmalar olabilir ve eski konular yeniden gündeme gelebilir. Sabırlı olun ve duygusal dengeyi korumaya çalışın. Kendinize zaman ayırmak ve sakin bir şekilde düşünmek için uygun bir gün.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin hayatında karar verirken daha esnek davranabilirsin. İş hayatından sıyrılıp özel hayatına ve aktivitelerine zaman ayırmak istiyorsun. Çocukları olan bir Koç burcuysan ince eleyip sık dokuman gerekebilir. Onların güvenliği ve sağlığı senin için her zamankinden daha önemli bir hal alıyor. Bugün verdiğin kararlarda duygularına oldukça çok başvuruyorsun.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi hapsettiğiniz her şeyi özgür bıraktığınızda sorunlarınızdan kurtulduğunuzu da görebileceksiniz. Bugün yoğun hisleriniz ve sezgileriniz size mantığınıza kulak verme konusunda zorluk çıkarabilir. Aile ortamında, evle ilgili konularda fikir beyan etmek kadar size söylenenlere de kulak vermeniz bakış açınızı değiştirebilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizi geliştirmek için güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize daha fazla güveniyorsunuz. İlişkilere önem vermelisiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi ölçüp tartmak için de uygun bir gün. Verdiğiniz ilgiyi alıp alamadığınızı rasyonel olarak değerlendirip bir karar alabilirsiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü verimli ve etkin geçirmen iyi olabilir. Yeni fikirler aklına sırasıyla gelecek zira. Güzel şeyleri yoluna koymak ve ileriye dönük hareket etmek seni memnun edebilir. İleriye odaklanıp planlı programlı gitmen en iyisi.

23 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, genel anlamda değerleri, sevgiyi, kaynakları, ilişkileri ve parayı yönetir. Şimdi ihtiyaçlarınızın karşılanıp karşılanmadığını yeniden değerlendirirken, bunlardan herhangi birinin veya tümünün gözden geçirildiği bir dönemdesiniz. Bugünü daha iyi anlamak için geçmişe dönebilirsiniz ancak bazen orada biraz sıkışmış hissedebileceğiniz için çok derine dalmamaya çalışın. Sosyal ve aşk hayatınızı gözden geçirebilir, yeniden değerlendirebilir ve muhtemelen deneyler yapabilirsiniz. Gizemli ve geriye dönük bir enerji, romantik düzeyde sizinle ve kader olaylarının ve karşılaşmaların olduğu bir dönem olabilir. Çekim gücünüz yüksek ama aşk hayatınız karmaşık olabilir! Geçmiş aşklar hayatınızda yeniden ortaya çıkabilir veya bir odak noktası haline gelebilir ve duygusal olarak biraz asılı kalmış hissedebilirsiniz

23 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Organizasyon işlerden müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aktiviteleriniz konusunda yoğun bir döneme giriyorsunuz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, ortaklık, evlilik konuları ön plana çıkabilir. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili fırsatlarınızı değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Güneşin aslan burcuna geçmesiyle bir ay boyunca; tatil, aşk, çocuk, hobi konuları ön plana çıkıyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

23 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>