Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İvmen Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye nasıl hissettiğini açıklaman gereken bir gün olacak. İçinde bulunduğun negatif durumu paylaşman onun sana daha güzel bir çözüm bularak gelmesine vesile olabilir. Kafanı kurcalayan mevzuları sevdiğine daha rahat açabilmelisin bugün.

İş hayatınızı riske atıyorsunuz. İkili ilişkilerde de fazla açık değilsiniz. Karşınızdaki sizden kesin yanıt bekliyor. Çoğu zaman tutarsız ya da yetersiz bilgiler vererekilişkilerinizde hatalı davranışlar sergiliyorsunuz.

Maddi konularda mantığını dinlemen gerekecek. Arkadaşların ve parasal durumlar iç içe geçtiyse eğer kendini biraz geri çekmen ve olan biteni soğuk kanlılıkla görmen gerekebilir. Parasal konularda sert olmalısın bugün.

Gerilimler, sıkıntılar ve önceden yaşadığın negatiflikler etkisini kaslarında gösterebilir. Tutulmalara ve ağrılara karşı dikkatli olmalısın. Bol bol su tüketmek ve kaslarını esnetmek sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlardan destek alabileceğin bir gün. Eğer gününün sıkıcı geçtiğini düşünüyorsan sevdiklerini arayabilir ve birlikte keyifli aktiviteler planlayabilirsiniz. Kendini içine kapatmamalı ve sevdiklerinle olmalısın bugün.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendi kendine yeten birisiniz ve genellikle düşüncelerinizin ve endişelerinizin doğru olduğunu varsayıp başka insanlara bu konuda güvenmiyorsunuz. Bazen aczinizi ve herkes gibi bir insan olduğunuzu kabullenmek iyi gelebilir. Bugün hayatınıza yeni birini alın ve ona kendinizi açın. Ya da sizi yüzeysel bir biçimde tanıyan biriyle biraz daha yakınlaşmaya cesaret edin. Çok yakında yeni bir arkadaş edineceksiniz ve bu kişi hayatınıza pek çok şey katacak.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte aldığın hatalı kararlar bugün seni ilişki konusunda sorun ile karşı karşıya bırakıyor. Sevgilinle tartışmaya girebilirsin. Metanetini korumalı ve özür dilemeyi bilmelisin. Çocukları olan bir Koç burcuysan onların geleceği ile ilgili birikim yapma kararı alabilirsin. Rutinlerin hızlanırken sende onlara ayak uydurup ivmeni arttırıyorsun.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi etki altında olduğunuzu iyi belirlemelisiniz. Yanlışlarınızı görmek, eksiklerinizi kapatmak ve fazlalıklardan arınmak için bugün biraz kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bu durum size yakın çevrenizde bazı değişiklikler yaptırabilir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işleri daha iyi düzene sokmak çabası içindesiniz. Ancak bazı aksiliklerin de gündeme gelebileceğini söyleyebiliriz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odaklandığınız bugünlerde partnerinizin de iyi hissetmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz. Problemleri irdelemeyi bıraktığınızda ilişkinize başarı gelecektir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinden emin davranman gerekecek bugün. Özellikleve maddi konularda etkini belli edebilmek daha iyi olabilir. Baskın bir tavır koymak birçok kapıyı açabilir sana.

24 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün işleri sessizce, çok fazla dikkat dağıtmadan halletmek istediğiniz için ilgi odağı olmaktan kaçabilirsiniz. Yine de fikirleriniz veya görüşleriniz talep görüyor! Bugünün ilerleyen saatlerinde, birinin dikkatini veya çabasını takdir edebilirsiniz. Sevgi dolu duygular sizi yükseltir ve motive eder. Bir konunun temeline inmeye ve bir soruna yeni bir bakış açısı getirmeye kararlı olabilirsiniz. Bugünün geçişleri, kalbiniz için değerli olan projelerde tatmin edici ilerlemeyi destekliyor ve kendinizi giderek daha fazla adıyorsunuz. Bir durumu sağlamlaştırmak, sonuçlandırmak veya bir ilişkiyi somut yollarla ilerletmek için fırsatlar olabilir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Sosyal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, önemli bir olay var. Değişime neden olacak güçlü bir itiraf veya çocukluk anılarıyla ilgili geçmişe dair hayaller kuruyorsun. Olaylara ve kişilere farklı açılardan bakmalısın.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz, çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

24 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>