Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Memnuniyetsizsiniz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Şartlar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelmeye çalışın. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzla ilgili karmaşıklıklar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emin olamadığınız düşüncelerden korkmamalısınız. Bu korku size istemediğiniz sözler söyletebilir. Bunun yerine anlamaya, getirileri ve işaretleri kabul etmeye odaklanmanızda fayda var. Doğru emek her zaman doğru kazanç verir.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuz yüksek olacak ve enerjiniz diğer insanlara da yayılacak. İş hayatında yeni projelere yönelmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme yeteneğinizle etkileyici olacak ve liderlik becerileriniz ön plana çıkacak. Ancak, aceleci ve sabırsız olma eğiliminizle ilgili dikkatli olmanızda fayda var. Özel hayatta ise romantik ilişkilerde heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinize zaman ayırmanız ve onlara ilgi göstermeniz önemli olacak.

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysanız, karşınıza çıkan fırsatları hiç düşünmeden değerlendirebilirsiniz. Ailedeki erkek figürleriyle maddi konularla ilgili bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysanız, partnerinizin aldığı bazı kararlar sizi pek de mutlu etmeyebilir.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtimal vermediğiniz durumları yaşamak zor gelebilir ama bundan kaçmamalısınız. Anlamaya çalışıp emek verdiğiniz her şey bir gün size hizmet eder. Kendinizi bu düşünceyle beslediğinizde, insanların yorumları ya da olumsuz hareketleri karşısındaki tutumlarınız da değişecektir.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bir an önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi boşlukta hissettiğiniz konuların çabalarınız ile dolabileceğini bilmelisiniz. İlişkisel konularda cesur olmalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar hakkında dikkatli davranman gerekebilir. Herkes başarılı olman hakkında o kadar da iyi düşünmüyor olabilir çünkü. İşlerin istediğin gibi gitmesi için niyetinin kötü olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durman gerekebilir bugün.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sezgilerinizin doğal ve hayatın kendiliğinden akmasına izin veriyorsunuz. İnsanları analiz yoluyla değil, sezgileriniz aracılığıyla daha iyi anlamak için mükemmel bir konumdasınız! Fırsatlar olağandışı, gizli veya beklenmedik şekillerde gelişebilir. Yenifikirleri ve yaklaşımlar üretmenize yardımcı olabilecek durumlara oldukça güzel bir şekilde uyum sağlıyorsunuz. Sosyal düzeyde, hayatınızdaki insanlara karşı her zamankinden daha fazla sabır gösteriyorsunuz ve insanlarda, daha önce görmediğiniz güzellikleri pekâlâ görebiliyor olabilirsiniz. Bu bakış açısı, gelişmenizi sağlamakla beraber ruh halinizi de iyileştirebilir.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Başarı sizinle.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, kardeşler ön plana çıkabilir. Kariyer hayatınızda sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 44' 38" R
Ay
Koç
27° 41' 32" R
Merkür
Başak
18° 40' 50" R
Venüs
Terazi
26° 28' 56" R
Mars
Yengeç
08° 59' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 22"
Satürn
Balık
15° 07' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 32' 13"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 30"
Lilith
Terazi
09° 10' 28"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>