Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geçmiş Sizi Rahatsız Ediyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçının. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha doğru olabileceğini de unutmamalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızı düşünerek neler yapacağınızı ve yapmayacağınızı belirleyebilirsiniz. Sıkıştığınızda daha iyi çözümler bulabildiğiniz alanlar bu konuda ilk tercihiniz olabilir. Bugün kendinizi, her zorluğun arkasından gelen rahatlığa ve faydaya odaklamaya çalışın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve kendinizi pek çok farklı yönde kullanmak isteyeceksiniz. Planlar yapmak, yeni projelere başlamak ya da hedeflerinizi belirlemek için zaman ayırabilirsiniz. Ancak aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Sabırsızlık, hata yapmanıza neden olabilir. Ayrıca, iletişimde sorunlar yaşanabilir. Karşınızdaki kişilerin duygularını ve düşüncelerini de dikkate almalısınız. İlişkilerinizde anlayışlı olmak önemlidir. Ruhsal olarak da dinlenmeye ve kendinizi yenilemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınızın yıllık izne çıkması sorumluluklarınızı arttırıyor. İşleri yetiştirmeye çalışırken hata yapmamaya dikkat etmelisiniz. Emin olmadığınız ve kafanızı karıştıran konularda sonuca ulaşıyorsunuz. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız, ilişkiye başlamak istediğiniz kişinin geçmişte yaşadıkları sizi rahatsız edebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızı düşünerek neler yapacağınızı ve yapmayacağınızı belirleyebilirsiniz. Sıkıştığınızda daha iyi çözümler bulabildiğiniz alanlar bu konuda ilk tercihiniz olabilir. Bugün kendinizi, her zorluğun arkasından gelen rahatlığa ve faydaya odaklamaya çalışın. 

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Emlak konularında değişiklikler olabilir. Babanızla olan işlere dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde işlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Eğitsel konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Mücadele alanlarınızda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak emin olmadığınız adımlar atabilirsiniz. Cesaretinizle taktir toplayabilir,ve özel yaşamınızda saygı kazanabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer iletişime geçmeyi planladığın birisi varsa bugün bu konuda bir adım atman gerekebilir. Kendini bu tür konularda geri çekmemelisin. İletişime geçmek seni çok daha rahat hareket etmeye itebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün durumları kafa karıştırıcı hale getirmek mümkün. Yavaşlamanın zamanı geldi. Gerçekte, kendinizi yeniden yönlendirmek için biraz zamandan yararlanabilirsiniz. Şimdi kişisel çıkar çabalarından ziyade başkalarına yardım için daha iyi bir zaman. Nitekim, bunu fazla ileri götürmeyin. Neyin doğru, neyin yalnızca bir yanılsama olduğunu görmek zordur, dolayısıyla yargılarınızı saklı tutmak mantıklıdır. Eğitim ya da ulaşım konularında bazı karışıklıklar yaşanabilir. Sizi neyin motive ettiğini yeniden değerlendirmenin zamanıdır. Duygusal yenilenmeyi teşvik eden faaliyetlere odaklanmak için mükemmel durumdasınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuracak olduğunuz ikili ilişkilerde daha dikkatli olmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmanız daha iyi olabilir. Bu süreçte, çevreye olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Anlalışabilir adımlar atmanız gerekmekte.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz ancakhayatınızda sorunlar gündeme gelebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>