Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Seçimler Edinebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Yoğun duygulara sahip olabilirsin bugün. Bu duyguları karşındaki insan ile paylaşmak sana daha iyi gelebilir. Eğer hoşlandığın bir insan yoksa yeni birisine karşı güzel hisler besleyebilirsin.

İşinizde herhangi bir köklü değişiklik gözükmüyor. Ama bu işinizin her zaman düzgün gideceği anlamına gelmez. İşiniz düzgünken, ilerde doğabileceğini düşündüğünüz aksaklıklara karşı bugünden geliştirebileceğiniz destekler üzerinde yoğunlaşın.

Etrafındaki insanlarla senin paran arasına bir sınır çekmen gerekecek. Çevrene para dağıtacak durumda olmayabilirsin. Kendi kesene hakim olmalı ve geleceğini düşünerek hareket etmelisin bugün.

Hislerinle barışman duygusal bütünlüğün için gerekli olabilir. Sağlık konularında sadece fiziksel olana odaklanmamalısın. Kalbini kıran mevzuları gündeme getirmek ve bunları çözmek için kararlar almak da kendini iyi hissetmene yarayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklına yatmayan, içine sinmeyen konuları gündeme getirmek ve bu konuları açık yüreklilikle konuşmak sana daha iyi gelebilir. Gerekgerekse kişisel konularda kafana yatmayan şeyleri gündeme getirme vakti. Bazı konuları konuştukça düzeltme yolu bulabileceksin.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, enerjik ve hedef odaklı bir gün olabilir. İleriye yönelik planlar yapabilir ve yeni başlangıçlar için adımlar atabilirsiniz. Kendi istek ve arzularınızı takip etmek ve kendinizi ifade etmek için güçlü bir güne sahipsiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili olarak ortak olan kararlar hakkında yeni seçimlere yönelebilirsin. Fikirsel olarak sürekli çatıştığın insanlar ile arana mesafe koymak niyetindesin. Bu duruma karşındaki insanlar anlayış göstermeyebilir. Sakinliğini korumaya çalışansan zaman zaman sen de çileden çıkıyorsun.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin kendinize biçtiğinizle hayatın size biçtiği kader arasında farklar olabilir. Bugün bu farkları yok etmek yerine değiştirmek günündesiniz. İsteklerinizi belirgin hale getirin, çünkü her şey şimdi başlıyor ve bu başlangıcı kaçırmamalısınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere ani tepkiler verebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fazla müdahaleci olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, modunuz çevrenizdeki insanlar tarafından kolayca etkilenebilir. Biraz yalnız zaman geçirmenizde yarar var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi kafanda büyütmeye daha da meyledebilirsin. Bazı şeylerin gerçek halinden çok kafandaki hali daha baskın hale gelebilir. Bu durumun negatif bir şeye dönüşmemesi için biraz daha sosyalleşmen gerekebilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızı bir başkasının gözünden görmenizi mümkün. Bir başkasının nazarından daha objektif bir şekilde olayları zihin süzgecinden geçirebilir ve enerjinizi kendinizi iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Gün ayrıca yanlış anlaşılmış veya bazı noktalarda savunmasız hissetmenize neden olabilir ancak bu durum geçicidir. İnsanlar sizin iyi hislerinizi, yardımınızı, iyileştirici güçlerinizi ve tavsiyelerinizi arıyorlar ve şimdi kendi sorunlarınızla daha yakın temasa geçmeniz de mümkün. Başkaları için bir şeyler yapmaya ara vermek, bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Stresli hissettiğiniz bir konu hakkında hızlı kararlar almamaya çalışın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olaylar karşısında izlenmesi gereken yolda biraz aceleci davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük bir şekilde denetlemelisiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, yaşamın anlamını arıyorsun. Alternatif bir yaklaşım belirleyip etrafını bilge dostlarla çevrelemelisin. Cesur bir karar almak için hazırsın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>