Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışmalara Ara Vermiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Eğer hayatında yeni birisi varsa ve bu kişi ile arandaki iletişim tam şekil almamışsa bugün bu durum üzerine odaklanabileceksin. Bu kişi ile daha keyifli bir gün geçirmen olası. O yüzden planlarına o kişiyi de katman gerekecek.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Bugün maddi konularda dikkatli hareket etmen gerekecek. Kendine ve hareketlerine dikkat ettiğin sürece parasal konularda şansın da yaver gidebilir. Daha fazla para kazanmanın kontrolü bugün elinde olabilir.

Duygularını açıkça dile getirmen ve nasıl hissettiğini ifade edebilmen vücudunda gereksiz stres ve gerginliklerin birikmesini engelleyebilir. Duygusal açıdan iyi bir noktaya gelmek stresin vücudundaki etkilerini azaltacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sana etkisi daha büyük olacak bugün. O yüzden pozitif etkilerle kendini çevrelemelisin. Bazı konularda ortaklıklar, konuşmalar daha önemli olabilir. O yüzden dış etkilere kendini açman gerekecek.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları bugün kararlılığınız ve motivasyonunuz yüksek olacak. Kendinizi daha odaklı hissedecek ve hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımları atacaksınız. Aynı zamanda enerjinizi kullanmak için uygun bir gün olacak.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statünü daha iyi bir konuma yükseltmek için çalışmalara ve araştırmalara başlayabilirsin. Eğitimi yarım kalmış bir Koç burcuysan eğitimini tamamlamak istiyorsun. Bugün hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarına ara vermek istemeyebilirsin. Müzik ile uğraşan bir Koç burcuysan akşam enstrümanının başına geçip ruhunu dinlendiriyorsun.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyguların yoğun ve önemli olduğunu hissettiğiniz bir gün olabilir. Beklediğiniz gibi karşılık bulamadığınızda bunun nedenlerini konuşabilmeli, aklınızdaki soruların cevaplarını alabilmelisiniz. Sizi bu cevaptan mahrum bırakan insanlara karşı bir duruş sergilemelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde ani değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyecek kadar güçlü durabileceksiniz. Kariyer hayatınızda oldukça mutlu olacağınız bir süreçtesiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle ilgili bazı sorunlar yaşaman mümkün olabilir. Karşılaşacağın sorunu çözmek için ailenin bir arada durması gerekecek o yüzden bugün. Farklı düşüncelere odaklanıp haklı çıkmaya çalışmamalısın.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha spontane ve bağımsız bir yaşam için çabalıyorsunuz ancak başarılı olma veya dış dünyaya karşı sorumluluklarınızı yerine getirme baskısı çok büyük. Şu anki gerilim, kişisel ve profesyonel alanlarda hiçbir şeyden ödün vermeden çok fazla zorlamaktan kaynaklanıyor. Çevrenizle ilgili bazı paranoyalar şimdi güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ancak en iyisi bunun kararlarınızı yönlendirmesine veya kişisel gelişiminize müdahale etmesine izin vermemektir. Endişeler, salıvermek için olumlu ve yaratıcı bir kanal gerektirir. Bununla birlikte, yüzeye çıkan ve dikkat gerektiren daha derin ihtiyaçları göz ardı etmeyin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, okültizm, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatınızda tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>