Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Becerilerin Gelişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün hoşlandığın kişi ile güzel konuşmalar yapabilir ve birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebilmek, aranızda daha güzel hislerin oluşmasına vesile olacak bugün. Bu kişiyle konuşmak sana çok iyi gelecek.

Mesleki bir konuda bir iddialaşma içersindesiniz. İnatlaştığınız kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Parasal konularda başkalarına güveniyorsan, dikkatli olmalısın. Bu kişilerin maddi olarak farklı niyetleri olabilir. İnsanların seni kandırmasına izin vermemeli ve çok dikkatli olmalısın bugün.

Bugün kendine vakit ayırmak ve hijyen konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Hem kendin için hem de içinde bulunduğun ortam için hijyen konularını ön plana çıkarmak mikropların vücuduna etkisini azaltabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Bazı konularda birbirinizle konuşma zorlaşabilir. Ani tepkiler vermek ve birbirinizi üzmek yerine, daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmanız kolay olacak. İçinizdeki tutkuyu harekete geçirerek büyük adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak önemli kişilerle bağlantı kurmanız mümkün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya ortamında aynı görüşlere sahip olduğun bir insan farklı duygular beslemeye başlayabilirsin. Gün ortasında atacağın mesaj ile gerçekleşen konuşma bunu kanıtlar nitelikte olabilir. Aile içinde çözümlenmeyen miras konuları tatlıya bağlanabilir. Mutfakta bugün çığır açabilirsin. Becerilerinin geliştiğini hissediyorsun.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek emek kurduğunuz her şeyin değerini bilmelisiniz. Yeniden ve daha iyisini yapabilecek olsanız dahi bugün sahip olduklarınızın farkında olarak hareket etmelisiniz. Bunu sizin başlatmanız çevrenizde de benzer etkiler uyandırabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarda yenilenme ve fikir birliği içinde olmak istediğiniz bir gündesiniz. Yeni bir ortaklık konusu üzerinde durabilir, destek görebilirsiniz. Yakın arkadaşlıkların öne çıktığı bugün işbirliği içinde olabilirsiniz. Hayatınıza hareket getiren eğitim temaları, başkalarını ikna edebileceğiniz konuşmalar da söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi yenileyeceğiniz ortamlar bulabilirsiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyecek kadar güçlü durabileceksiniz. Kariyer hayatınızda oldukça mutlu olacağınız bir süreçtesiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya şanslı başlaman daha olası bugün. İstediklerine çaba harcamadan ulaşmak seni şaşırtmamalı hatta, o derece bir şans görebilirsin. Sıkı çalışmak ve programına sadık kalmak seni daha istikrarlı gelişmelere iterken hızlı ve tesadüfi gelişmeler de seni memnun edecek.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün kendinizi heyecanlı ve zihinsel olarak meşgul hissedebilirsiniz. Bir problemi çözüme kavuşturmak sizi uzun bir süre tatmin eder. Bugün, size bir konunun büyük resmini gösteriyor ve işleri tamamlamaya yardımcı oluyor. Şimdi etkileşimlerinizde daha fazla sıcaklık ve pozitifliği takdir edeceksiniz. Artık dikkatleri yaratıcı ifadeye, sanata, eğlenceye veya romantizme odaklayan bir zamanın parçasısınız. Tüm bunlar için daha önce denemediğiniz ve size oldukça iyi gelebilecek yeni yollar bulabilirsiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven duygunuz ve kişisel ihtiyaçlarınız ön plana çıkıyor. Yaşadığınız her şeyin tadına varmak istiyor, yaratıcı çalışmalarla göz doldurmayı amaçlıyorsunuz. İşinizle ilgili yapılanmalarınızı hızlandırmalısınız.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, soğukluk, kıskançlık ve belirsizlik gibi duygularla sevgi dolu bir ilişki yaşamak mümkün değildir. Gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlayarak bu duygulardan kurtulmalısın.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>