Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Ufak tefek terslikler yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece herhangi bir problem yaşanmayacak.

Daha sakin kalmalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, evde geçirdiğiniz zamanı sizden çalmayacak bir dekorasyon isteyebilirsiniz. Konforun sadece oturduğunuz koltuğun rahatlığıyla değil, o koltukta iç rahatlığıyla, dinginlik ve huzurla oturmakla da ilgili olduğunu göreceksiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Kova burcu için, sosyal ilişkilerin ön plana çıkabileceği ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabileceğiniz bir gün olabilir. Grup aktivitelerine katılabilir, çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, ilginç ve yenilikçi fikirlerinizi paylaşmak için de uygun bir gün olabilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz ve ilerlemek istediğiniz konularda cesaretli adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Kesinlikle önemli olan şey, iç sesinizi dinlemek ve kendi hedeflerinize odaklanmaktır. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin ailesiyle ilgili yaşadığı problemler gündemini meşgul edebilir. Ona destek olmak isteyeceksin. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü zaman zaman çok fazla önemsiyorsun. İnsanları umursamamayı öğrenmelisin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, kalbini aşka açmaya karar verebilirsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışa dönük biri olmanın hakkını vermek isteyebilirsiniz. Sizin gibi olmak isteyen, kendi hayatında çözüme ihtiyaç duyan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Kendi tecrübelerinizi başkalarının kullanımına açacağınız yeni fikirleriniz olabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde endişelerinizin bittiği ve eğer sağlık sorunu yaşıyorsanız iyileşeceğinizin haberlerini alacaksınız. Keyfiniz yerine gelecek.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların ruh halleri seni de etkileyebilir. Dış etkilerin günlük modunu etkilediği bir gün olacak senin için. Yaşanan gerginlikler seni de yorabilir. Yaşanan mutluluklar ise senin de mutlu olman için bir fırsat olacak. O yüzden etrafında neler olduğuna dikkat etmelisin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün manevi konulara pratik bir yaklaşım ilginizi çekebilir sevgili Kova. Şimdi hayal kırıklığını serbest bırakmanız gerekebilir ve bunu yapmak için sizinle birlikte büyük bir enerji var. Havayı temizlemek sizi büyümeye doğru itebilir. Bu, aile veya ev içi aktiviteler ve paylaşılan hedefler aracılığıyla başkalarıyla bağları güçlendirmek için güçlü bir gün olabilir. Ayrıca, kendinizi beslemek için de iyi bir zamandır ve kendinizi duygusal ve fiziksel olarak iyileştirme ve yenileme çabaları oldukça tercih edilir. Bağışlama, aslında, sadece başkalarına değil, kendinize karşı bir nezakettir! Bugün yaratıcı hobiler ve sizi üretken tutan diğer benzeri aktiviteler yoluyla dinamik bir ev ortamı yaratmaktan faydalanabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev ve aile konularında ufak krizler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>