Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgürsün! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Daha karmaşık adımlar atma ihtimaliniz var. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Mesleki olarak ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Sorunların son bulması için doğru adımlar atmaya çalışın.

Finansal olarak daha iyi hissedeceksiniz ve bu da beklenmedik harcamalar yapabileceğiniz anlamına geliyor. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik görüşmeler ve anlık kararlar önemli olabilir. Esneklik hissini değerlendirerek, hayatınızda bu rahatlığa daha çok yer verebilirsiniz. Bu esneklikle başa çıkabilen ve sizinle bunu paylaşabilen insanların çevrenizde olması, kendinizi şanslı hissetmenizi sağlayabilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve içsel karmaşalarla karşılaşabilirsiniz. Fakat bu durumu avantaja çevirerek, duygusal zekanızı kullanarak çözüm bulabilirsiniz. İletişim konularına dikkat etmelisiniz, aksi takdirde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Enerjinizi pozitif düşüncelerle yükseltmeye çalışın.

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünün kısıtlanmasına tahammül edemiyorsun. Özgürlüğünü kısıtlayanlara karşı sert tavırlar sergileyebilirsin. Hem mantık olarak hem duygusal olarak özgür kalmak istiyorsun. Çocukları olan Kova burcuysan, çocuklarını sosyal medyadan uzaklaştırmak isteyeceksin.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanıza ve bilinçaltınıza yönelmelisiniz. Geçmişteki konular veya gizli kalmış durumlar su yüzüne çıkabilir. Kendine zaman ayırarak meditasyon veya ruhsal çalışmalar yapmanız faydalı olacaktır.   

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı görüşmeler ya da ziyaretler öne çıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde ailenizle ve anne babanızla ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğlen saatlerine doğru oldukça verimli haberler alabilir ve bazı şeylerin o kadar da zor gerçekleşmediğini görerek rahatlayabilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve ilişki konularına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu konularda alacağın kararlar ve atacağın adımlar hayatındaki mutluluğun gidişatını etkileyebilir. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insana kapılarını açabilirsin.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biriyle psişik bir uyumun altını çizebilir sevgili Kova, ya da etkileşimlerinizi ve projelerinizi etkileyen eğilimler hakkında güçlü bir hissiniz olabilir. İş veya sağlıkla ilgili fikirler ve yöntemler özellikle yenilikçi ve değerli olabilir. Alternatifler bazen sizi tökezletebilir, hayatı biraz fazla kaotik hissettirebilir ancak bugün doğru hissettiriyorlar ve fırsatların size açıldığını hissediyorsunuz. Bu dönemde, çoğunlukla mali durumunuz, işiniz, güvenliğiniz, öz değeriniz, doğal yetenekleriniz, kaynaklarınız ve konfor seviyelerinizle ilgili bazı taahhütlerinizi ve sorumluluklarınızı gözden geçirmek için iyi durumdasınız. Bunlardan bazılarıyla ilgili gecikmeler olabilir veya yeni sonuçlara varana kadar belirli projelerden geçici olarak geri çekilme olabilir. Bugün bakış açınız değiştiği için bunlar aceleye getirilmemelidir.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok. Yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Partnerinizin bazıilişkilerine destek verseniz bile, onu denetlemeniz gerekebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sağlığınıza ve iletişime dikkat etmeniz tavsiye edilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>