Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Modunu Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Daha sabırlı olduğunuz sürece genel olarak sorun yaşanmayacak.

Mesleki çabalarınızın karşılığını almak için harekete geçeceksiniz. Odak noktanızı yeniden belirlemeyi tercih edebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Tam olarak istediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz sevgili kovalar. Hayata karşı esnemeyen tavrınız sağlığınızı etkiliyor. Gizli saklı, belirsiz konular gündemde olabilir. Birlikteyaptığınız kişiler canınızı sıkabilir. Güvenmediğiniz kişilere mesafenizi koyun.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı ifade etmek konusunda cesur adımlar atabilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve karşınızdakileri etkilemeyi başaracaksınız. İş hayatında yeni projelere odaklanabilir, yaratıcı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve stresle başa çıkmak için olumlu aktivitelere yönelin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Kova burcuysan öğleden sonra dikkatin dağınık olabilir. Önemli işlerini sabah saatlerinde halletmende fayda var. Sevdiklerinle samimi anlar paylaşmak moralini yükseltiyor. Akşam saatlerini sevdiğin kişilere ayırabilirsin. Sosyal çevrende farklı düşüncelere açık olman, ilgi çekici sohbetlere kapı aralayabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize mentor seçtiğiniz bazı kişilerin izinden gidebilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilgili girişimcilik ya da yaşam hikayeleri ilginizi çekebilir. İnsanın kendisiyle olan ilişkisinin önemsenmesi gerektiğini anlatacak çalışmalar yapabilir veya bunlara katılabilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinize sahil olmak için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar sizi güçlendirebilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için elinizden geleni yapacak, zamanı kendiniz için maksimum düzeyde verimli kullanacaksınız.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat etmek, farklı yerlere gitmek gibi konular dikkatini çekebilir bugün. Bu tür şeyler için planlar yapmak ve ona göre hareket etmek seni mutlu edecek. Kendini kısıtlamamalı ve hayallerini geniş tutmalısın bu konuda.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün bir arkadaşınız, partneriniz veyaarkadaşınızla aynı frekansta olduğunuz için güzel bir enerji hissediyorsunuz. Kendi hayatınızla ilgili planlara ve hedeflere odaklanarak ileriye dönük bir ruh halindesiniz. Bugün ve yarın yapacağınız herhangi bir yenilik oyunun kurallarını değiştirebilir. Ev hayatınızda, yaşam koşullarınızda, rutininizde, sağlığınızda ve hayatınızdaki düzende iyileştirmeler güçlü bir şekilde rol oynayabilir. Eski projelere veya rutinlere yeni bir hayat vermek veya benzersiz, faydalı yollarla yeniden düzenlemek için harika bir zamandır.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak size hem para kazandıracak, hem de kişisel ilişkilerinizi destekleyecektir. Sosyal yaşamınız hareketleniyor.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Partnerinizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>