Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağılığın Ön Planda! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi biraz olsun geriye çekebilirsiniz. Duygusal olarak karmaşıklık yaşanabilir ve bu da birlikteliğinize sandığınızdan daha fazla etki edecek. Detaylara önem verdiğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Normalde umursamadığınız her şeyin bugün içerisinde çok daha önemli olabileceğini aklınızda bulundurun.

Mesleki konularda yenilikçi düşünceler içerisine girme ihtimaliniz var. Hayata geçirmek istedikleriniz konusunda biraz olsun zorlanacaksınız. Geçmişte yaşanan başarısızlıkları gözünüzde büyütmekten de kaçının. Kendinizi yenilemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konulara normalden daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Her şeyden biraz olsun uzaklaşmak ve kendinizi korumak isteyeceksiniz. Sert etkiler aldığınız bugün içerisinde kontrol mutlaka sizin elinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ve sosyal olarak yoğun bir iletişim günü geçirebilirsiniz. Bu görüşmelerle, samimiyet ve dürüstlük arayışınız artıyor. Rahatça ifade edebileceğiniz ve sizi anlayan insanlarla ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, yeni tanışıklıklara dair endişelerinizi aşabilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün Kova burcu için iletişimdeki başarılarınızı artırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Akılcı düşünme yeteneğiniz bugün ön plana çıkabilir ve çevrenizdeki insanlara ilham verebilirsiniz. Duygusal konularda ise mantıklı ve huzurlu bir tutum sergilemek size olumlu sonuçlar getirebilir. Yeniliklere açık olmak ve beklenmedik değişikliklere esnek bir şekilde adapte olmak önemli olabilir. Unutmayın ki, her karşılaştığınız durumdan bir şeyler öğrenmeyi unutmamalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilişkiye başlamış Kova burcuysan, partnerinin davranışları kafanı karışabilir. İlişkinle ilgili kafanda soru işaretleri oluşuyor. Yanlış bir karar verdiğinizi düşünebilirsin. Yaşadığın sağlık sorunlarını daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Sağlığına daha fazla önem vereceksin. Kontrollerini aksatmıyorsun.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşantınıza, yaşam düzeninize karışmak isteyen kişiler olabilir. Yapıcı, iyimser, destekleyici kişiler kendilerini ağırbaşlılıkla belli edecektir. Tavsiye aldığınız kişilerin, bu tavsiyelere ne kadar uyum sağladığını da hesaba katarak aile meclisinize bir gündem getirmelisiniz.   

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay özellikle ilişkileriniz açısından bazı değerlendirmeler ve sonuçlar getirmekte. Bu dönemde hem eviniz hem de işinizle ilgili kritik konulara odaklanabilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvence istediğiniz konularda sınanabilirsiniz. Özellikle bir ilişki içerisinde ciddiyet beklerken umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Yeni fikirler keşfedin, yeni insanlarla tanışın ve yeni yöntemler deneyin. Statükoyu bozmadan olağandışı şeyler deneyin.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri çoğunlukla ilişki kurmak ve başkalarına ulaşmak için güçlü, sevgili Kova. Benzersiz bakış açınız spot ışığında. Kişisel ilgi alanlarınızda ve projelerinizde daha fazla anlam bulmanın genel olarak özgüveninizi artırabileceğini ve bunun sonucunda ilişkilerinize fayda sağlayabileceğini hissediyorsunuz. Bugün ilerleyen saatlerde, ilişkilerde de bazı bulanık durumlar olabilir. Birbirinizi net bir şekilde görmek için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Taraflı düşünceler algıları etkileyebilir. Benzer şekilde, sezginize güvenmiyor olabilirsiniz ancak bu geçicidir. Anlık olarak hissettiklerinize dayanarak etkili kararlar almaktan kaçınmak en iyisidir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Kendinizle ilgili konularda acele etmemelisiniz.. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner veya ortağınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir ve beraber tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>