Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgüvenlisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken daha ciddi yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluk, normalde atmayacağınız adımların atılmasına neden olabilir. Huzur ve mutluluk biraz daha beklemede kalmalısınız.

Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İçsel sorunların tamamen çözüme kavuşması gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırların bilincinde olmalısınız.

Maddi anlamda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ödemeler, anlaşmalar ve yenifırsatları ile kazançlarınızı artırabilirsiniz. İş ve finansal konularda engelleri fark etmenizle kalıcı planlar yapmanız kolaylaşabilir. Sağlık, kişisel bakım ve tasarruf konularına özen göstermenizde fayda var.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla dışa vurmak isteyebilirsiniz fakat biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmaya ve uyum sağlamaya özen gösterin. Beklenmedik gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumaya çalışın ve esnek davranın. Hedeflerinize bir adım daha yaklaşmak için kararlı ve odaklı olmalısınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın sporun sonunda etkisini görmeye başlıyorsun. Dış görünüşündeki değişiklikler özgüvenini yükseltiyor. İlişkisi olmayan Kova burcuysan, seninle aynı kültüre sahip olmayan biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyi yakından tanımak isteyeceksin. Aranızdaki çekime sen bile engel olamıyorsun.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvende hissetmediğiniz yerlerde bulunmak istemeyebilir, zamanınızı evde geçirebilirsiniz. Bu eylemi dinlenmek ve sakince düşünmek için yapmalısınız. Aksi halde, kendinizi kapatmanın sizi gerçek manada korumayacağını bilmelisiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara dikkat edin. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi yeterli hissedebilirsiniz ve son zamanlarda verdiğiniz emeklerin karşılığını görmek isteyebilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bakış açınız radikal şekilde değişebilir. "Şans" beklenmedik gelebilir, ama bu muhtemelen sadece iyi bir öngörüdür. Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Özgürlükle beraber görevler de geliyor.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli bir yeni başlangıç yapma şansı sunuyor. Bu dönemde ilişkilerde iyileştirmeler yapmak, yeni bağlantılar kurmak ve mevcut ilişkileri derinleştirmek için fırsatlar doğacak. İlişki ihtiyaçlarınızı anlamak ve bu yönde adımlar atmak için ideal bir zaman. Gün, yakın ilişkilerde enerji patlaması yaratacak ve ilişkilerinizi yeni bir seviyeye taşımak için motivasyon sağlayacak. İlişki kurma ve pazarlık yapma konularında yeni yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. İlişkilerde iyileştirme ve yenileme için güçlü bir konumda olacaksınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner veya ortağınızla ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>