Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düzenlisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle yoğun aktivite içerisine giriyorsunuz. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçınmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Tembellik etmediğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Bugün maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir haksızlıkla karşılaştığınızda veya bunu bizzat yaşadığınızda sesinizi yükseltmekten çekinmeyin. Sosyal zekanızı ve çevrimiçi etkileşimlerinizi faydalı amaçlar için kullanmayı bir alışkanlık haline getirin. Ne kadar doğru davrandığınızı düşünseniz de, bazen bulunduğunuz ortamlar veya öğrendiğiniz yeni bilgiler, bu duruşunuzu sorgulamanıza yol açabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihinsel ve duygusal enerjiniz bugün oldukça yüksek olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak etkili iletişim kurabilir, karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Yaratıcı ve özgün fikirlerinizle çevrenizdekilere ilham verebilirsiniz. Bugün sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkaracak aktivitelere yönelmek keyifli olabilir. Ancak, ani kararlar verirken daha dikkatli olmanızda fayda var. Sağlık ve beslenme konusunda da dikkatli olmanız gerekebilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne dair beklentin fazla olabilir. Güne başlamadan bütün planlarını hazırlamış olmak istiyorsun. Doğruluğundan emin olmadığın şeyler duymak seni şüpheli durumlara sevk etse de düşüncelerin gayet net. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Çocuğu olan bir Kova burcuysan, okul hazırlıkları harcamalarını artırabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni deneyimlere açık olun. Teknolojik, sanatsal, adalet, hukuk, moda gibi alanlarda yetkin kişileri takip edebilir ve bu alanlarda eğitim alabilirsiniz. Seyahatler ve şehir/ülke değişiklikleri yaşam koşullarınızı değiştirebilir ve yeni insanlarla tanışma motivasyonu sağlayabilir. 

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için fırsatınız olabilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde sizden daha güçlü kişiler tarafından zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı maddi isteklerinizin size hızlı ulaşması keyfinizi yerine getirebilir. Kariyer konusunda da şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içindeki ekonomik koşullar gündeminiz olabilir. Nasıl bir değerlendirme yapacağınızı düşünürken sadece istek ya da ihtiyaçlarınızı değil, geleceği de hesaba katmalısınız. Bugünün bir gün dünde kalacağını bilmek sizi riskli ve boş yatırımlardan koruyacaktır.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün işler tam olarak senaryoya göre gitmiyorsa ruh halinizin bundan etkilenmesine dikkat edin. Kendinizi benzersiz ve yaratıcı bir şekilde ifade etme isteğiniz güçlü ancak geçmişten gelen bir şeyle veya bugün performansınızı baltalayan güvensizliklerle boğuşuyor olabilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi şu an için istediğiniz kadar sorunsuz bir şekilde ortaya koyamayabilirsiniz. Şimdi korkularınızı incelemeniz uygun bir zaman ancak onlara takılıp kalmamanız gerekiyor. Günün enerjileri karmaşıktır ancak sonunda sizi kendinize daha da yaklaştırabilir. Şimdi, günlük rutinlerinizde, alışkanlıklarınızda, kişisel bakım programlarınızda, işinizde hareketsizliğe veya israfa tahammül etmekte zorlanacaksınız!

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gündeminizde eğitim, ticari ilişkiler, yabancılar ve seyahatler var. Mantığınızı kullanıyor ve doğru adımlar atıyorsunuz. Olaylara bakış açınız ve çözümselliğiniz insanlara ilham veriyor. Önemli görüşmeler, anlaşmalar için uygun bir gün. Güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün eğitim, seyahat, hukuksal alanda şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>