Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tutumlusun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekmek isteyebilirsiniz. İlişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturma şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek isteyeceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık ve zorlayıcı olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Planlı ve programlı hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi toparlamak, hafta sonu öncesinde yükünüzü hafifletmek isteyebilirsiniz. Hayatınızı bir amaç doğrultusunda ilerletirken bunun dışında kalan konulara ve insanlara olan tutumlarınız da önemlidir. İş ilişkileri, sosyal hayatınız veya aile hayatınızla ilgili dengeyi korumakta zorlandığınızda size yardımcı olabilecek insanları geri çevirmemelisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve kararlı bir şekilde hareket etme isteğiyle dolu olabilirsiniz. Kendinizi hedeflerinize odaklamalı ve disiplinli bir şekilde ilerlemelisiniz. Planlarınızı gerçekleştirmek için sabırlı ve azimli olmanız gerekebilir. İş hayatında başarı elde etmek için fırsatlarla karşılaşabilir, amaçlarınıza ulaşmak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kişisel ilişkilerde ise duygusal bir denge sağlamaya çalışmalısınız. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmek yerine, kendi mutluluğunuzun önemini anlamalı ve kendinize vakit ayırmalısınız. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Genel olarak, hedeflerinize odaklanmanız ve disiplinli bir şekilde ilerlemeniz gereken bir gün olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın sorunlu ilişkilerini arkanda bırakmak istiyorsunuz. Artık enerjini geleceğin için harcamak istiyorsun. Çocukları olan Oğlak burcuysan, çocuklarının eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin. Gereksiz eşya almamaya özen gösteriyorsun. Tutumlu olma özelliğin bugünlerde daha da ön plana çıkıyor.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı zorlaştıran durumların etkisinden çıkmalısınız. İçten içe bunu sürdürmek yerine hayata karışmalı, sorumluluklarınıza göre hareket etmelisiniz. Gardınızı indirip destek almaya çalışmanızda fayda var.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var. Çok şefkatlisiniz ancak kavgaların ortasında kalabilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınla hareket edebileceğin bir gün. İnsanlarla arandaki konuşmalarda yaşayacağın bu duygu yoğunluğu seni zora sokabilir. Karşındaki insanın hareketlerini düşünürken daha analitik olmalısın.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün söylenenler veya söylenmeyenler konusunda bir miktar hassasiyet olsa da pratik işler ve planlar yapmak için iyi bir zaman. Nitekim genel olarak, vaktinden önce ilerlemek veya yanlış ipuçlarını takip etmektense enerji tasarrufu yapmak daha iyidir. Başkalarıyla olan etkileşimlerinizde bir kısıtlama veya hayal kırıklığı hissine yol açabilir ve başkalarının talimatlarını takip etmek ile kendi yolunuza gitmek arasında biraz bölünmüş hissedebilirsiniz. Görevlerinizi yapmayı ve onları bitirmeyi hedefleyin ki, sizi heyecanlandıran şeylere konsantre olabilesiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol deneyebilirsin. Gücünü toplamak için lütfen çakralarını aç. İçsel gözlem yap ve doğaya çıkıp hem hayvanların hem de bitkilerin ihtiyacını karşıla. Bu sayede evrenin eşsiz gücü sana akacak. Bak o zaman nasılda memnun ve mutlu olacaksın.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler konusunda ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Paylaşımlar söz konusu olduğunda daha dikkatli ve dengeli olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de biliyorsunuz. Belirsizliklerin tamamen ortadan kaldırılması için elinizden geleni yapmaya çalışın. Gerginliklerin tamamen çözüme kavuşması gerekiyor.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde yaşanan yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırsa da, aşka zaman ayırmaya çalışın. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksiz kılıyor. Bugünlerde işlerinizi biraz daha fazla önemsemelisiniz. Beklemediğiniz bazı para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>