Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri masaya yatırmak ve kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya çalışın. Problemlerin tamamen geride kalabileceği bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi biraz olsun geriye çekme ihtimaliniz var. Tersliklerle karşılaşacak olsanız dahi üstesinden gelebilirsiniz. Süreci en doğru şekilde değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

Harcamalar konusunda daha mümkün olanlara yönelmeye çalışın. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız hangi durumu ya da duyguyu beslerseniz o konuda bir doyum yaşayacaksınız. Bugün doyum ve zehirlenme arasındaki farkı hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle kariyer ve aile hayatı gibi konulara da etki eden bu durumları çözmeniz, olağan akışınızı korumanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyer konularında önemli adımlar atabilir, hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak farklı çözümler bulabilir ve verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Öz disiplininizi koruyarak planlı ve düzenli olmaya gayret edin. Ayrıca, finansal konularda da dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. İlişkiler alanında ise, partnerinizle anlayışlı ve sabırlı olmanız önemli olacak. Karşılıklı iletişimi güçlendirmek ve duygusal bağları sıkılaştırmak için zaman ayırabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırabilecek etkinliklere yönelerek, kişisel gelişiminizi destekleyebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirerek, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz. Genel olarak, bugün disiplinli ve kararlı bir tutum sergileyerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Umarım günlük burç yorumu size yardımcı olmuştur.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi önemli bir referans olabilir. İnsani duyguları öne alarak ilişkilerine çeki düzen vermek isteyebilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Oğlak burcuysan, partnerinle geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Tarzında yapmak istediğin değişiklikler için, internette çeşitli araştırmalar yapacaksın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde bir etkileşim oluşturmak ve iz bırakmak isteyebilirsiniz. Ancak bunu baskı yoluyla değil yönlendirme ve düşünmeye sevk etme şeklinde yapmanız daha akıllıca olacaktır. İnsanlara sizi takip etmeleri için sebepler verin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha duygusal ve anlayışlı bir tutum sergilemek size iyi gelecektir. Parasal konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konulara odaklanmakta sıkıntı yaşayabilirsin. Dikkatini vermen gereken önemli mevzuları biraz erteleyebilirsin. Daha büyük hatalardan kaçınmak için bugün kendine zaman tanımalısın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün biraz daha fazla saygı, hayranlık veya destek kazanmak için güçlü bir gün olabilir. Ayrıca problem çözme becerileriniz de bugün güçleniyor. Güven ve uyum oluşturmak için mükemmel bir konumdasınız. Yine de gün ilerledikçe ihtiyacınız olan molayı vermek kolay olmayabilirancak mümkün olan zamanda ve yerde işleri geri çevirmek önemlidir. Şimdi, kesin yanıtlar aramayı veya sağlam planlar yapmayı kolaylaştırmak önemlidir. Egoyu ve maddi dünyayı vurgulamamak ve hayal gücünüze uyum sağlamak için daha iyi bir zaman ancak başlangıçta bu dürtülerle savaşabilirsiniz. Önemsiz bir şeyi çok fazla abartmamaya veya basit bir konuyu çok karmaşık hale getirmemeye dikkat edin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun zamandasınız. Hırsınız üst seviyelere ulaşmış durumda. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde pek sorun yaşanmayacak.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Ancak tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızla, mantığınız arasında yaşadığınız çatışma üzerinizde baskı oluşturuyor. Siz de bu durumun sevgilinizden kaynaklandığını düşünerek onu suçluyorsunuz. Bugün duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğiniz farklı boyutlara taşınacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Para hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

31 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>