Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Oğlak burcu için bugün, aşk ve ilişki hayatında bazı yenilikler ve gelişmeler yaşanabilir. Amaçlarınıza sadık kaldığınız sürece, her şeyi dilediğiniz gibi yönlendirme şansına sahip olacaksınız. Ancak hedeflerinizden sapmamanız gereken bir gündesiniz. Hatalardan kaçınmak için dikkatli olmanız gerekmekte.

İş ve kariyer hayatında, Oğlak burcu olarak daha dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz. Sınırlarınız zorlanabilir, ancak bu zorlukların üstesinden gelme kapasiteniz var. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir süreçte bulunuyorsunuz. Kontrollü ve temkinli olmanız önemli.

Bugün finansal konularla ilgili aktif bir gün sizi bekliyor. Doğru adımlar attığınız sürece maddi durumunuzun daha da iyileşeceğini unutmayın. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşananları, yaptıklarınızı orada bırakın ve devam etmeyi öğrenin. Kendinizi koşullandırdığınız her konuda, olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin, yaşamdan bir şeyler kaçırmaya devam edeceksiniz. Bu kayıpları durdurmak için kendinizi durdurmanız gerektiğini unutmayın.

10 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu duygusal anlamda destekleyici etkiler bekliyor. İş konularında kararlı ve disiplinli adımlar atabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün sizin için faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

10 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizlice araştırma kabiliyetin dillere destan olsa da bugün dikkatli olmakta fayda var. Sosyal medya paylaşımların yanlış yorumlanabilir. Aranın açık olduğu bir dostundan alacağın telefon ile merak içinde kalıyorsun. Ancak bugün keskin ve düşünmeden alacağın kararlar, ileri bir dönemde pişmanlık olarak dönebilir.

10 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve danışmanlıklarla kendinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. İş yükü gibi görünen konulara girdiğinizde aslında buna ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Uzun vadeli kararlarınızı yenilemek ve yenilikçi yaklaşımlar benimsemek önemlidir.

10 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı endişeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla kendinizi ifade etmeniz gereken zamanlar olabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. İşlerinizi karşınızdakine ispatlamak zorunda kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zamanlar var. Duygusal aldanmalar yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda uyumlu olduğunuzu görmek size oldukça iyi gelebilir. Aşk hayatınızdaki bazı gelişmeler pek hoşunuza gitmese de ustalıkla üstesinden gelebilirsiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabit sandığınız bazı dağlar bulutlar gibi geçip geçtiğini gördüğünüzde onlara “hoşça kal” diyebilmelisiniz. Bunu yaptığınızda göreceksiniz ki imkansız sandığınız her şeyin önünü açılıyor. Hem duygusal konularda hem mali koşullarda işleri yoluna koyma niyetindeyseniz bu vedaları normalleştirin.

10 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle ilerledikçe, oldukça içe dönük olacak sevgili Oğlak. Mütevazi kalmak, dinlenmek veya kendinize daha fazla zaman ayırmak için iyi bir formdasınız. Sezgilerinize erişmek ve karşılanmamış ihtiyaçlarınızı keşfetmek gündemde tatmin edici olabilir. Şimdi, ilerlemeye hazırsınız. Bu dönemde, geniş terimlerle düşünmek daha büyük resmi görmenize yardımcı olur. Zihninizi ve ilgi alanlarınızı genişleteceksiniz. Fikirlerinizi ve inançlarınızı coşkuyla paylaşmak da güçlü bir şekilde rol oynayabilir. Hayatınızı ve çevrenizdeki dünyayı anlamaya çalışıyorsunuz. İyimser bir zihin çerçevesi için güzel bir zaman.

10 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişime yönelik çok fazla enerji verdiniz. Büyük planlar gündemdedir. Boşa çaba harcamayı önlemek için kendinize aşırı güvenmeyin. Planlarınızı ve fikirlerinizi eleştirel gözle inceleyin yoksa başkalarının muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. Tavsiyeleri dinleyin ve ayrıntılara dikkat edin.

10 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karar veremiyorsun. Aslında karar vermeye isteksizsin. Problem yokmuş gibi davrandığın sürece, bu problemler tekrar senin önüne gelebilir. Onun için problem yokmuş gibi davranmak yerine çözüm odaklı olmalısın. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Sen güneş gibi parlayan bir insansın. Lütfen hayatını düzenle ve istediğini al.

10 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

10 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>