Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşkoliksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Oğlak burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda huzur ve mutluluğu daha yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. İlişkinize verdiğiniz değeri açıkça gösterebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumsuzlukları geride bıraktığınız sürece, mutluluğa ulaşmanız oldukça kolay olacak.

Oğlak burcu günlük yorumuve kariyer alanında, bugün mesleki olarak yeni gelişmelerin gündeme gelebileceğini gösteriyor. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorluk yaşamayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeli ve elinizden geleni yapmalısınız.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda daha net ve faydalı adımlar atabilirsiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme şansınız oldukça fazla. Sorunları tamamen ortadan kaldırabileceğiniz bir gün olarak öne çıkıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ekonomik planlar yapmadan önce her seferinde aynı döngüde olmadığınızdan emin olun. İyi olduğunuz yerde uzun süre durmak, farklı iyilikleri yakalamanıza engel olabilir. Bugün farklılaşma isteğinize bir yanıt verin ve çevrenize, sevdiklerinize ve hedeflerinize daha ılımlı, açık bir şekilde yaklaşın.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha dikkatli olman gerekebilir. Duygusal konularda doğru iletişimi kurmak için çaba göstermelisin. İş hayatında hedeflerine odaklanmalı ve planlarını adım adım uygulamalısın. Enerjin yüksek olacak, fakat aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin. Unutma, istikrarlı adımlar atmaya devam edersen başarıya ulaşacaksın.

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşine karşı gösterdiğin hırs giderek artıyor. Bundan dolayıdır ki; sevdiklerini ilgisiz bırakıyorsun. İletişimde yaşanacak olan kopukluklar ikili ilişkilerinde arana perde çekilmesine neden olabilir. Son zamanlarda yaptığın harcamaların kontrolünü iyice kaçırdığını fark edeceksin, elini cebine atarken iki kere düşünmen gerek.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluk tanımınızı ve mevcut durumunuzu gözden geçirerek kendinizi yeniliğe adapte etmelisiniz. Duygusal konularda beklenmedik kararlar ve itiraflar ortaya çıkabilir, bu yüzden esnek ve dinlemeye açık olmalısınız. Çocuklarla ilgili işler ve ilişkilerde değişiklikler yaşanabilir; planlarınızı buna göre revize etmelisiniz. 

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde ya da arkadaşlar arasında daha fazla gayret ortaya koyabilirsiniz. Gelecek yönünde de belirli hedefleri değiştirmek isteyeceksiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda hemen kendinizi belli edebilirsiniz. Duygusal açıdan partneriniz gösterdiğiniz ilgi ile bağlı olarak kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili bazı konuşmalar yapılabilir. Daha önce tanımadığınız, çalışmadığınız yerden gelen bu konuşmalar karşısında duygusal olarak bir yenilgide olduğunuzu düşünmemelisiniz. Yaşadıklarınızı benimsemenize yardımcı olmaya değil size karşı kullanmaya niyetli olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün biraz rahatsız ve belki de zayıf hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden veya beklentilerden olabildiğince kaçının çünkü bu sizi düşüşe hazırlayabilir. Duygusal oyunlara kapılmamak için elinizden geleni yapsanız da istediğinizi elde etmek için manipülatif taktikler kullanmamaya çalışın. Odaklanmak veya konsantrasyon için harika bir gün olması da pek olası değil. Projeler ilerliyor gibi görünse de şimdi başa çıkılması gereken sürprizler olabilir, bu nedenle zihninizi programınızdaki ani değişikliklere açık tutmaya çalışın. Ayrıca sert sözler de sarf edilebilir ve bunlar kasıtlı olmasa bile, şu anda hayatınızdaki insanlara karşı daha güvensiz hissedebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile büyüklerinizle veya üstlerinizle gerginlikler yaşanabilir sevgili kovalar. Farklı fikirlere açık olmanız gerekiyor. Siz inatlaştıkça ilişkileri daha fazla zora sokuyorsunuz. Biraz esnek olmaya çalışın. Tavizsiz tavrınız bugün pek işe yaramayacak gibi görünüyor.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve özellikle aşk konusunda ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>