Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Destekçisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Oğlak burcu için bugün, aşk ve ilişki hayatında beklenmedik alınganlıklar ortaya çıkabilir. İçten içe sizi heyecanlandıracak yeni gelişmelere de hazırlıklı olmanız gerekmekte. Çabalarınızın karşılığını aldığınız bu süreçten en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

İş ve kariyer hayatınızda, Oğlak burcu olarak bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak bu sorunların üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Başarıya ulaşma arzunuz yüksek ve bunu meslek hayatınıza yansıttığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bu nedenle, odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, maddi anlamda zorluklar yaşanabilir. Etkin yaklaşımlar sergilemek için zaman zaman hızlı adımlar atıyorsunuz ve bu durum istenmeyen sorunlara neden olabiliyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün. Oğlak burcu olarak dikkatli ve temkinli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar ve kişisel gelişim için ideal bir gün olabilir. Geçmişteki olumsuzlukları geride bırakıp yeni hedefler belirleyebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu sayede kendinize olan güveniniz artacak ve hayatınız olumlu yönde etki edecek değişiklikler yapabileceksiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabırlı ve kararlı olmak önemli olacak. İş veya projelerinizde planlı ve disiplinli bir şekilde ilerlemelisiniz. Kendinize olan güveniniz sayesinde sorunlarla başa çıkabilir ve hedeflerinize doğru adımlar atabilirsiniz. Ayrıca bugün, çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek ve işbirlikleri kurmak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi dengeli kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı analizci bir tutum sergilemen seni onlardan biraz uzak tutsa da seni tanıyanlara bu şekilde çok yol gösterdiğin olduğunu biliyorsun. Kendi yönettiği burca geçiş yapan Merkür, seni daha korumacı yaparken, sevdiklerine karşı daha baskıcı davranmana neden olacak. Kurumsal bir yerde çalışıyorsan, ummadığın bir haksızlığa maruz kalabilirsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki eksiklikleri gözden geçirmeli ve sağlık, yaşam tarzı gibi konulara daha fazla önem vermelisiniz. Sabırlı ve sakin kalmaya özen göstermeli, geçmiş deneyimlerinizi dikkate alarak çözümler üretmelisiniz. Kasım, Aralık ve Ocak aylarındaki girişimlerinizle nihai kararlar netleşebilir ve bu süreç sonunda rahatlama hissi yaşayabilirsiniz. 

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki insanlardan etkilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda netleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapmak sizi keyiflendirebilir. Akşam saatlerinde kazalara karşı dikkatli olun.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve kariyer konularında ilgili ve dikkatli olabilirsiniz. Bugünlerde etrafınızdaki kişiler sizden mesleki konularda yardım isteyebilirler.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi kuralına göre uygulamak sizin için öncelikli olabilir. İş birliğinin, farklı görüşlerin ve insanların da bu kuralın bir parçasını olduğunu kabul etmelisiniz. Bilginizin ve tecrübenizin yalnız kalmanızla bir bağlantısının olmadığını bilerek hareket etmenizde fayda var.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla eğlenmeye ihtiyacınız var. Kendinizi şımartın ancak bunu daha sonra daha yüksek bir bedel ödeyeceğiniz kadar ileri götürmeyin. Küçük sorunlar olduğundan daha büyük görünebilir. Ufak bir değişiklik yerinde bir karar olabilir ve bunun başınıza gelmesini beklemektense değişime olan ihtiyacınızı fark etmeniz en iyisidir. Şimdi mümkün olduğunca hayatınızda dengeyi hedefleyin. Güncellenecek şeyler arayın çünkü iyileştirmeler yaptığınızı hissetmek tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rakip hedefler birbirine çarpıyor. Can sıkıcı detaylarda boğulma, anlaşmazlık yaşıyorsan derhal o kontrolsüz alanı terk etmelisin. Eski bir aşk canlanıyor ve sezgilerin artıyor. Bu durum senin hayatına olumlu yansıyacak. Yeni bir yuva taşıma, atama, tayin olabilir. Bu senin kanatlarını açarak uçman için engel değil kabiliyetlerinin farkına var.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>