Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Herkes Seni Örnek Alıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her türlü sorunu geride bırakmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen her şeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neyin hazırlığını yaptıysanız onun sonuçları ve sorumluluklarıyla ilgilenebilirsiniz. Eğer zincirleri kırabildiyseniz şansınız daha yüksek olabilir. Kıramadıysanız bugün ve bugünden sonraki günlerde en önemli gündeminiz ve sorumluluğunuz bu olacaktır. Devran dönüyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlam bir disiplin ve kararlılıkla çalışmaya odaklanman gereken bir gün olabilir. Hedeflerine odaklanarak, motivasyonunu yüksek tutmalısın. Kendine zaman ayırmak da önemlidir, çünkü biraz dinlenmek ve gevşemek enerjini yenilemeni sağlayabilir. Aynı zamanda, düşüncelerini ve duygularını etkili bir şekilde ifade etmek için iletişim becerilerini kullan. İşbirliği yapmak ve diğer insanlarla uyum içinde çalışmak, günün ilerleyen saatlerinde başarı getirebilir. Unutma, hedeflerine adım adım ulaşabilirsin, sabırlı ol ve inancını koru.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Hava burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Çevrendeki herkese tek başına nasıl ayaklarının üzerinde durduğunu göstereceksin. Herkes sana imrenerek bakacak. Kaygılarını arka plana atmak istiyorsun. Yeni bir ayakkabı satın almak için alışverişe çıkabilirsin. Arkadaşınla güzel bir akşam sizi bekliyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyin hazırlığını yaptıysanız onun sonuçları ve sorumluluklarıyla ilgilenebilirsiniz. Eğer zincirleri kırabildiyseniz şansınız daha yüksek olabilir. Kıramadıysanız bugün ve bugünden sonraki günlerde en önemli gündeminiz ve sorumluluğunuz bu olacaktır. Devran dönüyor.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde parasal konularda yeni kararlar ve istekler gündeme geliyor. Ancak harcamalarınızı daha planlı şekilde yapmaya çalışmalısınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Gerginliklerin tamamen ortadan kaldırılması gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerde ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün göreceğin rüyaların büyük anlamları olacak. Altıncı hissinin kuvvetli olduğu bir gündesin. Etrafındaki insanların fark etmediği şeyleri çok daha kolay kavrayabileceksin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün gerçekten ileri görüşlü bir fikir ortaya çıkabilir veya çok büyük düşünüyor olabilirsiniz! Kişisel eşyalar, değer, samimiyet ve saygı konusunda bir söz savaşı olabilir veya bu, sıradanlığın tatmin edici olmadığı, alternatif, ilginç düşünceye yol açabilecek bir gün olabilir. Daha az önemli şeylere odaklanırken verimsiz olabilirsiniz ancak gün ilerledikçe öncelikleri görmek daha kolay olacaktır. O zamana kadar zihninizi esnetiyorsunuz ve bu iyi bir egzersiz olabilir. Rüzgara karşı tedbiri elden bırakma eğilimindesiniz ve düşünceler artık inişli çıkışlı olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde çok daha ciddi fikirli olacaksın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlar ve aşk hayatınızda ani sorunlar, şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı olmaktan kaçınmalısınız. Bu şekilde dilediğinize daha çabuk kavuşabilirsiniz. Mesleğinizde sizi kıskanan ve rekabet halinde olan birçok kişi var, ancak onlarla savaşacak gücünüz var. Faturalar ve ortak mallar konusunda daha fazla dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Şu günlerde kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli ve asitli içecekler

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>