Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zaman Su Gibi Akıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamak isteyeceksiniz. Sonuçların, başlangıçların ve bitişlerin hızlıca yaşanabileceği bir sürece giriyorsunuz. Temkinli olmanızın daha iyi olabileceği bir gündesiniz.

Herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Otorite konumundaki kişilerle aranızda sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden geleceksiniz. Orta yolda buluşmanın size fayda sağlayabileceği bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tüm dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu geçen günlerin ardından bugün sevdiğiniz insanlara, aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Hayatın değeri kazandıklarınızla değil, bunlarla nasıl yaşadığınızla ölçülür. Kendi değerinizin farkında olun ve bunu yükselteceğiniz seçimler yapın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmak için harika bir gün olacak. Kendinize yeni bir yol haritası çizmek ve hedefleriniz için somut adımlar atmaya başlamak için motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. İş veya kariyerle ilgili konularda başarılı olmak için sabırlı ve kararlı olmanız gerekecek. Çaba sarf ettiğinizde, başarıya ulaşma şansınız yüksek olacak. Bugün, işbirliği yapmak ve başkalarının desteğini almak da önemli olacak. Kendinizi ifade etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak için fırsatları değerlendirin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için zaman su gibi akıp gidiyor. İşlerini yetiştirmekte zorlanabilirsin. Maddi konularda ürettiğin mantıklı çözümler rahat bir nefes almanı sağlıyor. İlişkiye yeni başlamış Oğlak burcuysan, partnerini daha yakından tanımak isteyebilirsin. Onlar zaman geçirdikçe daha mutlu olacaksın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi toparlamak, hafta sonu öncesinde yükünüzü hafifletmek isteyebilirsiniz. Hayatınızı bir amaç doğrultusunda ilerletirken bunun dışında kalan konulara ve insanlara olan tutumlarınız da önemlidir. İş ilişkileri, sosyal hayatınız veya aile hayatınızla ilgili dengeyi korumakta zorlandığınızda size yardımcı olabilecek insanları geri çevirmemelisiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem kendinizin hem de başkalarının hayatını iyileştirecek fikir ve ilhamlara açık olabilirsiniz. Sosyal açıdan kendinizi hareketli hissedebilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini üzgün hissedebileceğin bir gün. Ancak bu üzgünlüğü üstünden atmak senin elinde olacak. Sana yanlış yaptığını düşündüğün kişiler ile iletişime geçebilirsin. Ancak bu iletişimlerin aniden alevlenmemesine dikkat etmelisin.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yükünüzü hafifletebilir. Yaratıcı yetenekler ön planda. Dikkatleri üzerinize çevirebilir ve özel birinin dikkatini çekebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur olursunuz. Duygusal zeka seviyeleri şimdi oldukça yüksektir. İnsanlar söyleyecekleriniz ve fikirlerin arkasındaki kişiyle ilgileniyor. Zor durumlarla zarafetle başa çıkma yeteneğiniz var. Son zamanlarda kişisel planlarınızı ileriye taşımak için daha fazla enerjiniz ve kararlılığınız var ve isteklerinizde daha doğrudansınız. Bugün, ekstra birçekiciliğiniz var, ikna etme ve etkileme yeteneği güçlü. Biraz mutluluk da sizinle birlikte. Bu zamanı kendinizi yaratıcı ve ikna edici bir şekilde ifade etmek için kullanın. Olumlu bir yola girmek için iyi bir gün.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Fırsatlar söz konusu.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlar ve aşk hayatınızda ani sorunlar, şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin işlerinin yoğun olması belki de yalnız kalmanıza ve öfkelenmenize neden olabilir. Ama biraz anlayışlı olmanız gerektiğini siz de kabul etmelisiniz. Bugünlerde işinize gösterdiğiniz aşırı reaksiyon, sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınarak, uyum sağlayabilmek için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>