Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dikkatler Üzerinde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmak isteyeceksiniz. Tüm sorunların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Başarıya ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harcamalarınızı düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumak, yeni kazanmalarınızı değerlendirmenizi kolaylaştıracaktır. Borçlanma, alacak verecek gibi konularda iyi niyetinizin suistimal edildiği durumları fark edebilirsiniz; bu konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Oğlak burcu için biraz zorlayıcı olabilir. İş veya finansal konularda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, dayanıklılığınız sayesinde bu zorlukları aşabileceksiniz. Önemli olan, sakin kalmak ve sorunları tek tek ele almak. İşbirliği yapmak ve diğer insanların yardımını kabul etmek size büyük fayda sağlayacaktır. İş yerinde veya evde projeleri tamamlamak için disiplinli ve odaklı olmanız gerekebilir. Aynı zamanda sağlık konularında da dikkatli olmanız gerekiyor. Vücudunuzun ihtiyaçlarını dinlemek ve uygun bir şekilde dinlenmek önemlidir. Kendinize zaman ayırın ve kendi refahınıza özen gösterin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen söyleyin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında biraz pasif kaldığını düşünebilirsin. Artık aklındaki parlak fikirleri söylemekten çekmeyeceksin. Bu tavrın yöneticilerinin dikkatini çekebilir. Spora yeni başlayan Oğlak burcuysan, yaptığın ağır antrenmanlardan dolayı kas ağrıları çekebilirsin. İlk başlarda daha hafif antrenmanlar yapmaya özen göstermelisin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın normal akışına dönmesi için uğraşırken bu "normalin" değişebileceğini unutmayın. Taşınma ve işle ilgili yeni teklif ya da fikirler sizi düşünmeye sevk edebilir. Hukuki konular gündeminizde olabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayacağınız zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işleri sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Akışta kalmaya çalışın. Korktuğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi serbest bırakmalısınız. Bir takım tabularınız ve standartlarınız sihirli bir aşk yaşamanıza engel olabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerin ile alakalı daha sağlam adımlar atacağın bir gün. Okul veyakonularında daha özgüvenli olacaksın. Alacağın kararlar da, atacağın adımlar da seni çok daha güzel bir konuma getirecek bugün.

5 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün yaşanan olaylar, özellikle geçmişle veya aile meseleleriyle ilgili olarak zaman zaman endişelerinizi tetikleyebilir. Neyse ki, zayıf yönlerinizden öğrenmeye açıksınız. Çözümleri sezinleme yeteneğiniz size oldukça fayda sağlayabilir ve gün, bazı değişiklikler yapma isteğini uyandırabilir. Bir durumun büyük resmini gördüğünüzde, uzun vadeli kararlar alma konusunda kendinizi daha donanımlı hissedersiniz. İş, para, değerli eşyalar veya ev hayatıyla ilgili bir konuda daha fazla netlik veya anlayış olabilir. Yine de rahatlamanın ve stresten kurtulmanın yollarını bulmak mümkün.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden İstediğiniz gibi faydalanacaksınız.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece genel olarak pek sorun yaşamayacaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. Ayrıca, gün içerisinde kendinize dinlenme zamanları da ayırmanız gerekiyor.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik meseleler ve işler bugün size çok hareketli bir gün geçirtecek. Serinkanlı ve sabırlı davranmayı başarabildiğiniz oranda başarılı ve karlı çıkacaksınız. İlişkinizde daha gerçekçi ve iyimser olarak ideallerinize ulaşmanız mümkün. İş hayatınızda bazı olumlu değişiklikler var. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçırabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>