Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ön Plandasın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gereken bir gün. Sınırlara uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurma noktasında sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize tam olarak ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Daha temkinli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konulara odaklanabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi gözden geçirebilir, kendinize maddi hedefler belirleyebilir ve işle ilgili konularda stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu stratejiler size yeni çevreler ve alanlar getirebilir; bunlara açık olun.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün disiplinli ve kararlı bir şekilde hedeflerinize odaklanmalısınız. Kendinize bir plan yapın ve bu plana sadık kalın. Zaman yönetimine dikkat edin ve görevlerinizi başarıyla tamamlayın. Şu anda hedeflerinize ulaşmanız için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden motive olun ve ilerlemeye devam edin. Finansal konularla ilgili daha iyi bir perspektif elde etmek için bütçenizi gözden geçirin ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun adımlar atın.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenmenhayatında ön plana çıkmanı sağlıyor. Her işin altından başarıyla kalkıyorsun. İşindeki başarın ve özverin yöneticilerinin gözünden kaçmayacak. Bugün sorumluluklarını ihmal etiğini düşünebilirsin. İlişkisi olmayan Oğlak burcuysan, hayatına yeni birini almakta tereddütler yaşayabilirsin.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş ortamınızda dönen konuşmalar karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Teyit etmediğiniz, muhatabından karşılık bulmadığınız hiçbir şey için kendinizi ve çevrenizi yıpratmayın. Bugün sosyal sorumluluk projeleri üzerine çalışabilir, ihityaç sahibi kişiler için neler yapılabileceğini araştırabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizi sarsan para çıkışları sizi karamsar düşüncelere itiyor. Gelir ve giderleriniz arasında denge kurmak ve eldeki kaynakları önemsemek lazım. İş hayatında devam eden akıcılık ise size yeni fırsatlar getirebilir. Yetenekleriniz üzerinden kazançlarınızı artırabilirsiniz. Çalışma koşullarının getirdiği fırsatlar ise size güven vermekte. Her açıdan akılcı adımlar atmaya başlıyorsunuz.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş planlamalarınızı bitirip başarmaya odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Bazı şeyleri sorgulamadan, ilerlemeli ve maneviyatınızı da işlerinizin içine dahil etmelisiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uğraşmak zorunda olduğun insanlar veseni bugün biraz yorabilir. Kendini sıkkın hissedebilirsin. O yüzden bugün bir ara açık havada vakit geçirmeye çalışmalı ve bu enerjiyi üstünden atmalısın.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün özellikle para ve aşk konusunda çok hızlı hareketlere dikkat etmenizi sağlayabilir. Rahatlık ve güvenlik arzunuz, duygusal heyecan ihtiyacınızla rekabet edebilir. Şimdi, pratik işlerin kontrolünü elinize almak istiyorsunuz ve bugünkü tutarsızlıklar size kontrolün asla tamamen sizin elinizde olmadığını hatırlatıyor! Hayatınızın işlevsiz alanlarıyla ilgili önemli olabilecek gerilimlerden kaynaklanan bir sorun olabilir. Planlardaki değişiklikler yeni yaklaşımları ve fikirleri teşvik edebilir. Açık fikirli olmayı ve işleri fazla ileri götürmekten kaçınmayı hedefleyin. Yine de, dağınık enerjilerin artık bir şeyi kaybetmeye veya yanlış yere koymaya daha kolay yol açabileceğini düşünün.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, farklı düşünceleri, sizde farklı motivasyon yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayata bakış açınızda farklılıklar gündeme gelebilir. Doğru planlama sayesinde var olan bütün sorunları ve sıkıntıları da geride bırakmayı başarabileceksiniz. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>