Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı Duygular Yaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri tamamen geride bırakmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için mutlaka harekete geçmeniz gerekiyor. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak daha tutarlı davranmaya çalışmalısınız. Ciddi adımlar atmak için uygun zamandasınız ancak hata yapacak olursanız, her şeyin daha zorlayıcı ve karmaşa içerisine girmesine de neden olabilirsiniz.

Finansal durumunuzla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali ve duygusal sorumluluklarınız ağır basabilir. Refahın sadece para kazanmakla değil hayatı yaşama seçenekleriyle de sağlanacağını biliyorsunuz; bunu kullanmalısınız. Sevdiklerinize, ihtiyaç sahibi olan insanlara, birbirinize olumlu katkı sağlayacağınız ilişkilere zaman ayırmak için iyi bir gündesiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için yoğun bir gün olabilir. Kendinizi daha enerjik ve hareketli hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi, hedeflerinize odaklanmak ve işlerinizi tamamlamak için kullanabilirsiniz. Bugün, özellikleilişkilerinizde başarılı olabilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak, aşırı çalışmak veya fazla stres altında olmak sizi yorabilir. Dengeyi sağlamaya çalışarak, dinlenme ve kendinize vakit ayırma önemlidir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve stres yönetimi tekniklerini uygulamak da önemlidir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek veya hobilerinize zaman ayırmak size moral verebilir. Unutmayın ki, arada bir kendinizi de şımartmayı ihmal etmemelisiniz. Umarım bugün keyifli bir gün geçirirsiniz!

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Oğlak burcuysan, yeni gireceğin bir ortamda karşı cinsten birinin hoş ilgisiyle karşılaşabilirsin. Karşının kişinin hâl ve hareketleri başını döndürecek. Zaman hızla akıp giderken çevrende farklı olaylara şahitlik edeceksin. Ne olursa olsun hayatın devam ettiğini bir kez daha anlayacaksın.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurallarınızı değiştirmek istemeyebilirsiniz. Ancak bunlar hayatınıza olumlu bir katkı sağlamıyorsa ya da güncellenmesi gerekiyorsa buna direnç göstermek sizin zararınıza olabilir. Hayatın hiçbir anı kalıp yargılarla heba edilecek kadar değersiz değildir; değerinizi düşürmeyin.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade ederken daha ciddi davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Karmaşık durumlardan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Denegleri çok fazla zorlamamaya çalışmalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda karar verirken iyi düşünmeli ve bir kerede, en net kararınızı vermeye çalışmalısınız. Bu sizin çaba ve emeğinizle gerçekleşebilir.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerginlikler yaşanabilir bugün. Ancak sakin kalacağın ve her şeyi daha kolay bir şekilde kontrol edeceğin bir gün. Bugün birçok mevzuda arabuluculuk yapabilirsin.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çirkin bir duruma gelmesinden korktuğunuz bir konu bugün ortaya çıkmayacak, bu da endişelenecek hiçbir şeyiniz olmadığı anlamına geliyor. Günün erken saatlerinde bu gerilimin ortadan kalkması, esnek ve neşeli kalmanıza yardımcı olacaktır. Artık her şeye hazırsınız ve bunu başkaları da anlayabilir. İstediğiniz kişilerden birkaç davet almanız muhtemeldir. Son zamanlarda üzerinde çalıştığınız bir şey giderek yaklaşıyor. Seçeneklere sahip olmayı seviyorsunuz ancak bugün seçenekler o kadar çeşitli ki muhtemelen biraz bunalmış hissedeceksiniz. Panik yapmayın ve birisinin size karşı sabrının tükenmeye başladığını düşünerek ani bir karar vermeyin. Bu sizin özgürlüğünüz!

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük olaylardan dolayı sakın kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Partneriniz zaman zaman sınırları dışına taşarak, duygu dolu konuşmalar yapabilir...

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ve iletişimde yanlış anlaşılabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir. Kalbi boş olanlar, hoşlandıkları biri ile konuşma fırsatı bulacaklar. İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak; fakat işinizi ilgilendiren idari ve hukuksal bazı konularda güçlüklerle karşılaşmanız mümkün. Son zamanlarda maddi konularda hatalar yapıyorsunuz, artık daha dikkatli olmalısınız. Başağrılarınız geçmezse, doktora gidin.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>