Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Anlamda Yıpranabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Oğlak burcu için aşk ve ilişki hayatında bugün bazı küçük anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlişkinizle ilgili daha dikkatli ve uygun adımlar atmanız, durumunuzu iyileştirebilir. Bugün, ilişkinizde güzel gelişmeler yaşama ihtimaliniz var.

İş ve kariyer yaşamınızda bugün, geçmişte yaşadığınız sorunları geride bırakma şansınız yüksek. Konsantrasyon açısından herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız. Başarıya ulaşma konusunda oldukça avantajlı bir gün geçirmeniz olası.

Bugün, maddi açıdan bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, finansal yönetimde etkin adımlar atma fırsatına sahipsiniz. Harcamalarınızı daha dikkatli bir şekilde planlamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir uğraştığınız fakat ara vermediğiniz işler olabilir. Biraz molanın hem size hem de bu işe iyi geleceğini unutmayın. İçsel bir gerginlik, yetişememe telaşı hissettiğinizde bu kaygıdan beslenmek isteyen kötü niyetli kişileri sevindirebilirsiniz; doğru ortamda değilseniz duygularınızı açmayın. 

11 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Özellikleilişkilerinde başarılı olabilir, yenifırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Duygusal anlamda ise karşı tarafın değer verdiğiniz konulara yeterince ilgi göstermemesi sizi huzursuz edebilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve net bir şekilde duygularınızı paylaşın. Aile ve sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Uyumlu ve dengeli davranmak, bugün önemli olabilir. Baştan sağma işlerden kaçının ve detaylara dikkat edin. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirdiğinizde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem sen hem de ailen için oldukça hararetli bir gün olacak. Duygusal anlamda kendini yorgun ve tükenmeye yakın hissedebilirsin. Son 2,5 yıl içerisinde şehir değiştirmiş bir Oğlak burcuysan, işinle ilgili ani bir durumla yeniden şehir değişikliği söz konusu olabilir. Düzenini yeniden inşa etmek isteyeceksin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde pürüzleri gidermek için açık ve ortak bir çaba göstermelisiniz. Karar almadan önce sakin ve sağduyulu bir ruh hali içinde olmanız önemli. Anlık tepkilerden kaçınarak, tartışma ve gecikmelerin önüne geçebilirsiniz. 

11 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla kendinizi ifade etmeniz gereken zamanlar olabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. İşlerinizde aksamalar olabilir. Güçlü insanlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Teknik konular sizi biraz zorlayabilir. İletişimize dikkat edin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese hemen güvenip sırlarınızı vermemeye çalışın. Hareketli ve tuttuğunu koparan bir döneme giriş yapmış bulunmaktasınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizdeki ya da çevrenizdeki kişilerin size sürprizler yapması kendinize ve onlara olan bakış açınızı değiştirebilir. Layık olmak ve kendinizi layık görmekle ilgili tereddütlerinizin son bulması için buna emek harcamalısınız. Sizde bu yönde bir çabanın olması hayal ettiğiniz dönüşümü kolaylaştıracaktır.

11 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün monotonluktan çıkma havasında olabilirsiniz. Perdenin arkasında olanlar, yakın zamandaki deneyimlerinizi ve hislerinizi işlerken ve sindirirken faydalı olabilir. Bir projeye veya uğraşa özel ilgi gösterebilirsiniz ve bağlılığınız güçlüdür. Sevdiğiniz bir şey için sıkı çalışma arzusu ve motivasyonu bugün ve yarın yükseliyor. Daha güçlü bir amaç duygusu hissedebilir veya bir görevdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle anlamlı olan projeler veya işler bunun kökeninde olabilir, önemli ve tatmin edici bir şey için çalıştığınızı hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek veya deneyimlemek konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Bir şeyi başardığınızı hissetmekten hoşlanırsınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn sana çok fazlave çok fazla sorumluluk veriyor. Sana gelen yardım tekliflerini kabul et. Grup çalışmaları senin için daha iyi. Hayat dengesini kaybetti sanki. Stresle ilgili sağlık sorunlarına dikkat et. Bugün dolunay günü olduğu için belki birazcık başın ağırabilir. Adil ve uygun kararlar verirsen ve inançlarını savunursan her şeyin üstesinden gelebilirsin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilmiş ve yalnız hissedebilirsiniz ancak seyahat etmek ruhunuzu besleyecektir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>