Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaylara Fazla Takılıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karşınıza çıkabilecek problemlere hazırlıklı olmalısınız. Duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve sosyal etkileşimler zamanınızı doldurabilir. Duygusal olarak aradığınızı bulabilirsiniz, mutlu olmak için bir nedeniniz daha olabilir. İçsel olarak fark ettiklerinizi gündelik yaşamınıza nasıl dahil edebileceğinizi araştırabilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, Oğlak burcunun günlük yönelik burç yorumu şöyle;Bugün sakin ve odaklı olman gereken bir gün olabilir. İş veya projeler üzerinde daha fazla enerji harcaman gerekebilir. Sabrını ve disiplinini koruman önemlidir. Hedeflerine doğru ilerlemek için çaba göstermelisin. Aynı zamanda, iletişim veilişkilerinde de dikkatli olman gerekebilir. Başkalarının beklentilerini karşılamak için esnek olmaya çalışmalısın. İçsel huzurunu korumak için zaman ayırmayı unutma. Bugün hedeflerine bir adım daha yaklaşabileceğin bir gün olabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kahvaltını bir kahveyle geçiriyorsun. Evde temizlik yapmak için erkenden işe koyuluyorsun. Çok yorulsan bile gördüğün temiz görüntü seni rahatlatıyor. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, fazla detayları takılman partnerini rahatsız edebilir. Bazı konularda biraz daha rahat olmayı tercih edebilirsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali ve duygusal sorumluluklarınız ağır basabilir. Refahın sadece para kazanmakla değil hayatı yaşama seçenekleriyle de sağlanacağını biliyorsunuz; bunu kullanmalısınız. Sevdiklerinize, ihtiyaç sahibi olan insanlara, birbirinize olumlu katkı sağlayacağınız ilişkilere zaman ayırmak için iyi bir gündesiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ya da kardeşlerle ilgili bir konu gündeminize daha fazla meşguliyet getirebilir. Düşüncelerinize daha iyimser olmaya çalışmalısınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açılardan karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeli ve cesur adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Çevrenizden yardım almaktan çekinmemelisiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük aktiviteler söz konusu olduğunda kendi başına bazı kararlar alabilirsin. İsteklerine göre şekillendireceğin bir sürü şey olacak bugün. O yüzden bu güzel enerjiyi seni en mutlu edecek konulara yönlendirmelisin.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi ifade etmek için yeni ve heyecan verici kanallar bulabilirsin. Başkalarıyla romantik veya yaratıcı bir şekilde bağlantı kurmanın güçlü bir zamanıdır ve çabalar iyi sonuç verir. Başarı yaratmak için yeni enerji yanınızda, hırsınız artıyor. Gün, pratik işlerinizin daha iyi yönetilmesine yönelik bir teşvik görevi görebilir. Mali durumunuzun sorumluluğunu üstlenmenin, kazançlarınızda ve harcama alışkanlıklarınızda anlamlı, uzun süreli değişiklikler yapmanın zamanı geldi. Hayatınızı güvenli ve konforlu hale getirmek için motive oldunuz! Katkıda bulunup paylaştıkça kaynakları doğal olarak kendinize çekersiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Onlarla ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alış verişi içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz.

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir. Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde olmayın. İş ortaklığına girmek istediğinizi biri var. Öyle bir insana ümit bağlıyorsunuz ki yağmur olsa kimsenin tarlasına yağmaz! Kesin ve garantili bir söz almadan sakın yola çıkmayın, yaya kalırsınız. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin.

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>