Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Afallıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Sınırları gereğinden fazla ihlal etmemeniz gereken bir gün. Üzerinizdeki baskıyı azaltmaya çalışın.

Kendinizi zaman zaman daha keyifsiz hissedeceksiniz. Sınırları yeniden belirleyebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ve bu da beklenmedik adımlar atmanıza neden olabilir. Daha kontrollü olmaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini biliyor olmalısınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkiler ve iletişimde olumlu etkiler hissedebilirsiniz. Başarılı işbirlikleri yapabilir, iletişim becerilerinizi kullanarak verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. İnsan ilişkileri konusunda çekimser davrandığınız, geri planda durduğunuz anların aksine bugün kendinizi daha motive hissedebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar içinve kariyer konuları ön planda olabilir. Kendinize yeni hedefler belirlemek, projelerinizde ilerlemek ve sorumluluk almaktan çekinmemek önemli olacaktır. Kendinize olan güveninizin artacağı bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve disiplinli bir şekilde çalışmak sizi başarıya ulaştıracaktır. Aynı zamanda sevdiklerinizle zaman geçirmeyi ihmal etmemeniz de günlük enerjinizi yükseltebilir. Enerjinizi dengelemek için sportif aktivitelere zaman ayırmanız da faydalı olacaktır. Aşk hayatınızda ise duygusal anlamda derinleşme yaşayabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi henüz yeni bitmiş Oğlak burcuysan, yakın bir arkadaşının aracılığıyla eski partnerinden alacağın mesaj afallamanı sağlıyor. Bu sefer hızlı bir karar vermek istemeyeceksin. Kendine biraz zaman tanıyorsun. Geç saatlerde yediğin yağlı yiyecekler mideni rahatsız edebilir. Yiyecek tüketimine dikkat etmen senin yararına olacak.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yatırım yaparak kazancınızı ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Mental açıdan kendinizi korumanız ve önceliklerinizi netleştirmeniz bu aşamada belirleyici olabilir. Hukuksal, sosyal vekonularında dikkatli ve tedbirli olmalısınız; profesyonellerden destek alın.  

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınız sizi duygusal olarak yorabilir. Bu durum aşk hayatınızda strese neden olabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde taklit edilmek sizi oldukça rahatsız edebilir ancak yine de herkese karşı verimli ve yardımsever olmaktan da vazgeçmeyeceksiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızdaki insanların,ortaklarınızın düşüncelerinde etkili olmak isteyebilirsiniz. Bunu fikrinizi paylaşmak ve yönlendirmek olarak yaptığınızda istemeden de olsa baskı mekanizması oluşturabilirsiniz. Hem kendiniz hem de ilişkileriniz konusunda duygusal bir serbest alan oluşturmak olayları ve insanları daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde size ilham veren yeni fikirler ve kavramların tadını çıkarmanız muhtemel. Daha sık olarak anı yaşamaya, sevginizi ifade etmeye ve duygularınıza göre hareket etmeye hazırsınız. Gün, çekici niteliklerinizi vurgulama ve geliştirme eğilimindedir. Benzersiz deneyimler ve fikirler arıyorsunuz! Öğrenme ve paylaşmaya daha fazla düşkünsünüz ve benzer inançlara veya ideallere sahip insanlara yöneliyorsunuz. İlişkilerinizde bir büyüme ve gelişme duygusu arzuluyorsunuz. Bugün, öğrenme veya fikirlerinizi paylaşma arzunuzu ve yeni bölgelere girme arzunuzu beslemek için büyük bir enerji var.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere yetişiyor; bir konuya kendi çabanızla hakim olmak istiyorsunuz. Emek vermeden bir şeylere sahip olmayı arzu etmiyorsunuz. Bugünlerde her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla yeni planlar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda isteklerinizin gerçekleşmediği duygusu ile karamsarlığa kapıldınız. Partnerinize olan sevginizi gösterirseniz fazlasıyla size geri dönecek. Biraz daha açık bir şekilde hislerinizi anlatmayı deneyin. Meslek hayatınızdaki sıkıntılar artık çok geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>