Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Değişken tavırlar ortaya koyabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her hangi bir adım atmamanız gerekiyor. Dengeli olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

Değişim gösteren koşullara ayak uydurmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmanız da sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Finansal olarak daha rahat hareket etmek isteyeceksiniz ancak bunun için beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Hataları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Biraz daha sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim almak, yeterlilik edinmek ve daha nitelikli bir şekilde ilerlemek istediğiniz alanlar olabilir. Bugün kendinize bu anlamda yeni bir plan oluşturabilirsiniz. Sizi bir şeylere ikna etmeye çalışan bir sisteme bilgiyle, mantıkla karşılık vermeniz ruhsal ve kişisel açıdan ilerlemenizin önünü açacaktır.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iyimser ve kararlı bir tutum sergiliyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. İş hayatınızda başarılar elde etmek için doğru adımları atabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ve stressiz bir gün geçirmeyi unutmayın. İlişkilerinizde de daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanan her sorunu çözmeye çalışman seni bir süre sonra yorabilir. Biraz daha kendi hayatına odaklanmalısın. Arkadaş ortamındaki sert sıkışlarına alınan kişiler olabilir. Ne yaşanırsa yaşansın düşüncelerinden taviz vermeyeceksin. Mesleğinde kendi geliştirmek için online eğitimlere katılıyorsun.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi yorgun ve dağılmış hissediyor ve bunu dağıtmak istiyor olabilirsiniz. Çalışma ve yaşam alanlarınızda birtakım düzenlemeler yapabilirsiniz. Öncelik ve isteklerinizi gündemin üst sıralarında tutmanın önemli olduğu bir gündesiniz; ne yapıyorsanız bunu düşünerek yapın. 

12 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düzenlediğiniz eğitimlerde daha fazla etkin rol almak isteyebilirsiniz. Bazı konuları derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz. Finansal konularda genişleme olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Etrafındaki kişilerle tartışmadan uzak durmaya çalışın.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi herhangi bir sebebe veya çıkara bağlı kalmadan huzurlu hissetmek size iyi gelecek. Bugün sizler eyleme geçmelisiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve yeni insanlarla iletişim kurmak seni biraz gerebilir. Ancak farklı konulara odaklanmak ve yeni adımlar atmak seni heyecanlandıracak da. Günün erken saatlerinive parasal konularda halletmen gerekenlere ayırman, günün geri kalanını daha iyi geçirmeni sağlayacak.

12 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün çelişkili hissetmenize neden olması nedeniyle bazı endişeler zaman zaman üzerinizde baskı yaratabilir. Birisine karşı olan hisleriniz sorunlara neden oluyor olabilir veya para ve değerlerle ilgili gerginlikler veya anlaşmazlıklar olabilir. Neyse ki bu çatışmalar aracılığıyla kendiniz ve durumunuz hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Amaç, sizi kalbinizin sesini dinlemekten, sevginin peşinden gitmekten veya kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmekten alıkoyan korkuları ve güvensizlikleri yönetmektir. Birinin neyle veya nasıl iletişim kurduğu konusunda endişelenmemeye kararlı olun çünkü gün, sözlerinizi yanlış yorumlamayı çok kolaylaştırıyor.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Bugün sizi oldukça şaşırtan durumlar söz konusu olacak.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir ancak tatil, aşk, çocuk veya hobilerinizden dolayı ani harcamalar söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecek. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

12 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 11" R
Ay
Yengeç
23° 26' 36" R
Merkür
Aslan
06° 49' 16" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 20" R
Mars
Boğa
20° 00' 41"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 38"
Satürn
Balık
19° 23' 21"
Uranüs
Boğa
25° 58' 08"
Neptün
Balık
29° 55' 38"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 42"
Lilith
Terazi
00° 48' 18"
True Node
Koç
10° 37' 55"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>