Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sürprizler Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapacak olursanız, her şey daha karmaşık olabilir.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir süreçtesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek problem yaşanmayacak.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Fırsatlara uygun hareket edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda karar almak isteyebilirsiniz. Ne düşüneceğinizi, nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemek adına ailenizden destek alabilirsiniz. Kendi yaşam düzeninizi mutlulukla kurmanın önemli ve gerekli olduğunu unutmayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başarılı olmak için sağlam bir temel atmanız gereken bir gün olabilir. Pratik olun ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atın. Disiplinli ve sabırlı olmanız önemlidir. Zorluklarla karşılaşırsanız bile, cesaretinizi kaybetmeyin ve engelleri aşmak için çabalayın. İş veya kariyerle ilgili konularda başkalarının fikirlerine önem vermeniz gerekebilir. Ayrıca, sağlık ve kişisel bakımınıza özen göstermeyi unutmayın. Kendinizi iyi hissetmek için dinlenmeye ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya özen gösterin. Başarılarınızın tadını çıkarın ve gelecek hedefleriniz için motive olun.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borçlarını ödemek için kredi çekmek isteyebilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gerektiğini bir kez daha çok iyi anlıyorsun. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerine küçük bir sürpriz yapabilirsin. Sürprizler ilişkinizin dinamik kalmasını sağlıyor. Mevsim geçişlerinin seni olumsuz etkilememesi için vitaminlerini düzenli kullanmaya özen göstermelisin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızı düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumak, yeni kazanımlarınızı değerlendirmenizi kolaylaştıracaktır. Borçlanma, alacak verecek gibi konularda iyi niyetinizin suistimal edildiği durumları fark edebilirsiniz; bu konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Eğitim konularında stresler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Riski konulardan uzak durmanızda fayda var. Zihinsel durumunuz sizi yorabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua etmek, yaratıcı işler yapmak veya yardımda bulunmak için uygun bir gündesiniz. Dişil enerjinizi yükseltebilir ya da erkekseniz kadınlara yardımcı olabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularına yenik düşüp objektiflikten uzak kalabileceğin bir gündesin. Bazı şeyleri olduğu gibi görmede sorun yaşayabilirsin. Ancak kendine biraz zaman tanırsan ve dikkatini toplarsan her şeyi yoluna koyabileceksin bugün.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisiyle bağlantı kurma arayışınıza devam ederken, işleri çok daha derin bir seviyeye taşımanın zamanı geldi. Onlara mümkün olduğu kadar yaklaşın ancak çok abartılı olursanız bunaltıcı olabileceğinizi unutmayın. Bunun yerine daha sessiz bir samimiyeti tercih edin. Gülümseyin ve konuşmak isteyip istemediklerini öğrenin. Eğer karşılık alamazsanız, geri çekilin. Karşı tarafa saygı duyarak çok daha iyi bir izlenim bırakacaksınız. Olacak olan her şey zaten olacaktır bu yüzden kapıları çalın ancak kilitli olanları zorlamayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş günü içinde; şartlar gerektirdiği için, bir çok kişi ile yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. Bunların içinde daha sonra da tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişilerle, geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizle ve hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Rahat, huzurlu ve mutluluklarla dolu bir gün geçireceksiniz. İhmal ettiğiniz bir iş, ya da bir sevdiğinizle daha yakından ilgilenmeniz için fırsat da var, değerlendirin. Kariyerinizle ilgili istekleriniz gerçekleşiyor. İş alanında yeni pozisyonlar ve iyi bir kariyerle ilgili karşınıza fırsatlar çıkacak. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>