Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zaman Su Gibi Akıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sizi mutlu edebilecek her ne varsa onun üzerinde yoğunlaşmanız gerekmekte. Birlikteliğinize yönelik adımlar attığınız takdirde sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Kontrolü elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlıyor.

Maddiyata dayalı gelişmeleri yakından takip etmeye çalışmalısınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmenin yollarını aramanız gerekmekte. Her şey daha da iyiye gidebilir ancak bunun için mücadele etmeye hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde ve grup çalışmalarında derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Sosyal bağlantılarınızı gözden geçirip sizi neyin ve kimin mutlu ettiğini anlayabilirsiniz. Gizli motivasyonları ve dinamikleri çözmeye çalışabilirsiniz. Toplumsal sorumluluklarınız fazla olabilir ve yeni projeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcu için ilişkilerde huzurlu ve dengeli olmaya odaklanman gereken bir gün olabilir. Kendini ifade etmekte zorlanabilir, ancak içinde biriktirdiğin duyguları doğru şekilde ifade edebilirsin. İş hayatında ise sabırlı olman ve hedeflerine adım adım ilerlemen gerekebilir. Kendine güven, azim ve kararlılık ile başarılı olabilirsin. Sağlığınla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeyi unutma. Bugün dengeli beslenmeye özen göstererek kendini daha enerjik hissedebilirsin. Umarım günün güzel geçer!

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatı devam eden Oğlak burcuysan, üstlerinin fazla egolu tavırları seni artık başka biraramaya itebilir. İş yerini ne kadar çok sevende gereğinden fazla egolu davranan kişilere tahammüllün yok. Çocuğu olan Oğlak burcuysan, zamanın su gibi aktığını fark edeceksin. Çocuğunla daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanının gelmediğini düşünebilirsiniz. Hayatın beklemekle sonuç vermeyeceğini bildiğiniz halde bu paradoksu sürdürmemelisiniz. Görmek istediğiniz yerler konusunda kendinize zaman tanıyın. 

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı huzursuzluk hissedebilirsiniz. Maddi konularda kısmetler olabilir. Yetenekli olduğunuz işlere yönelmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili işler gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin sıkılmasını istemiyorsanız ilişki içerisinde onu tanımayı hedeflemeli ve hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmek için çaba göstermelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekve gelirlerinizi yönetirken zamanınızın çoğunu buraya verdiğinizi fark edebilirsiniz. Bunu yaşantınızı daha kolay ve kaliteli hale getirmek için yapmak isterken hayatınızın tümünü kapladığını gördüğünüzde müdahale etmelisiniz. Para kazanmak, başarılı olmak ve onaylanmak isteğinizi kontrollü bir şekilde yönettiğinizde bunların olmaması durumunda ortaya çıkacak kaygı ve sorunları alt edebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, işiniz veya sağlık uğraşlarınız bu günlerde hayatınızda daha fazla öncelik kazanıyor. Şimdi iddialı veya zaman alıcı projelere girişmek için her zamankinden daha motive olabilirsiniz. Ayrıca bugün küçük sorunları büyütme veya bunlara takılıp kalma eğilimine dikkat etmeniz gerekecek. Dikkatli olmazsanız korkularınız sizi yönetebilir ve olmak istemediğin yerlere götürebilir. Para ve temel değerler şu anda zor konular olabilir. Kendinizi çok zorlamanın ve bunun sonucunda ortaya çıkabilecek stresin ilerlemenize yardımcı olmayacağını düşünün. Kendinize karşı daha iyi davranmayı hedefleyin.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak biraz bunalımlı olabilirsiniz ancak yurt dışı, eğitim, seyahat veya uzak çevrenizle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklarlarda. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde hiçbir engel bulunmuyor. İşinizle ilgili kararlarınızdan emin olamayacağınız bir gün. En iyisi bu ara karar almamak. Endişe ve kuruntular içine girebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için biraz sabırlı davranmanız gerekiyor. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>