Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bağımsız Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Duygularınızda karmaşıklık gözlenebilir. Yoluna koymak istediğiniz her şey için biraz daha beklemeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz şartlar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Fırsatları daha doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan zihni her düşünceyi taşıyabilir. Bugün neleri taşıdığınıza, onların sizi nereye götürdüğüne odaklanmak ve bir düzenlemeye gitmelisiniz. Düşünecek, geliştirecek, beraber yola gidilecek yeni gündemler oluşturmak adına iyi bir gündesiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, yaşamınızdaki sağlıklı değişimlere odaklanmalısınız. Duygusal dengeyi korumaya özen gösterin ve kendinizle ilgili gerçekçi olun. İş hayatınızda önemli kararlar alabilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde ise sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Umarım bugününüz güzel geçer!

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlayan bir ilişkin varsa, partnerinden romantik sürprizler yapmasını ve seni şımartmasını bekleyeceksin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesinin evliliğine belli konularda müdahale etmesine artık katlanamayacaksın. Eşinin ailesine karşı duvarlarını örebilirsin. Ortaklık teklifi aldıysan, karşındaki kişinin senden çok daha farklı bir tutum içerisinde olduğunu görebilirsin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konuşmalar ve ertelediğiniz konulara odaklanmalısınız. Bugün bunlara zaman ayırırken aynı zamanda ekonomik planlarınızla da ilgilenmeli, kendinizi kıskaçta hissetmenize neden olan durumlardan arınmalısınız. Yeni şeyler denemeye hevesli olun.

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumlarında sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansın sizden yana olduğu günlerdesiniz. Beklediğiniz bazı haberler beklediğinizden de erken ulaşabilir bu da şanslı ve keyifli hissetmenize neden olabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Halletmen gereken işlerin sorumluluğu sana biraz ağır gelebilir. Artık senin kontrol etmediğin bazı şeyler için daha fazla endişelebilirsin. Ancak bir şey senden çıktıktan sonra bunun gerginliğini taşımaman gerekecek bugün.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi ve manevi durumunuz hakkında şaşırtıcı derecede faydalı haberler veya fikirler hoşunuza gidebilir. Kötü bir alışkanlığı veya geçmişin sizi yıpratan unsurunu geride bırakmaya hazırsınız. Zihniniz bir dedektifinki gibi çalışıyor ve bir gizemi veya sorunu çözebilir ve değerli bir şeyi ortaya çıkarabilirsiniz. Paylaşılan kaynaklar ve finanslar hakkında düşünmek güçlü sonuçlar doğurabilir. Kendinize olan güveniniz, işlerin yoluna girmesine yardımcı olacaktır. Bu keşif ve içgörü için hayırlı bir zamandır. Ev ve aile hedeflerine yardımcı olacak bağlantılar kurulabilir ve doğru yöne yönlendiren bilgilerle karşılaşabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, başarıları getiriyor.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeteneklerinizi kullanarak göz önünde olacağınız, performansınızı üst seviyeye çıkaracağınız bir gün. Yarım kalan tüm işlerinizi bugün halledebilir, önemli görüşmelerinizi bugün yapabilirsiniz. Alacağınız kararlar uzun vadeli ve sorumluluk getiren kararlar olacak.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizin sizi onaylamasını bekliyor ve desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili hedeflerinizi belirlemek zorundasınız.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>