Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeni Planlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Belirsizliklerin son bulması için elinizden geleni yapmalısınız.

Koşullara uygun hareket etmeyi başaracaksınız. Kaos olarak gördüğünüz her ortamdan uzak durmaya başarabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuz zorlayıcı olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki problemleri yavaş yavaş çözüme kavuşturabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diplomatik ve uyumlu tavırlarınız, yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Sorumluluk ve insani duygular arasındaki farkı görmeniz, anlatmanız bunu engelleyebilir. Hedefler sadece maddi kazanca yönelik değil, manevi rahatlığa ve huzurlu çalışma ortamlarına yönelik de olmalıdır.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcuna mensup olanlar için bugün, hedeflerinize doğru ilerlemek için kendinize güvenmeniz gereken bir gün olabilir. Duygusal konularda daha net kararlar alabilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda ciddi ve disiplinli tavırlarınızla dikkat çekebilir, projelerinizi başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumayı unutmayın. Enerjinizi doğru şeylere odaklayarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle daha derin ve anlamlı iletişimler kurabilirsiniz. Önemli konuları açıkça paylaşmak ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, birden fazla kişinin ilgisi karşısında şımarabilirsin. Fiziksel görüntünden sıkıldığını düşünebilirsin. Kendinde yenilik yapmak için maddi manevi fedakarlıklar yapmaktan kaçınmayacaksın. Uzun süredir yalnız olan bir Oğlak burcuysan, yeni tanışacağın kişiye ön yargıyla yaklaşabilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek istediğiniz bazı kişilerin sınırları koruyamaması sizi rahatsız edebilir. Minnet borcunuz, hislerinizi dile getirmenizi zorlaştırsa da bu zorluğu aşmalısınız. Omuzlarınıza yük bindirip sonrasında bununla sizi etkileyen kişilere fırsat tanımamalısınız.   

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi daha ciddi hissettirebilir. Yeni konular için eğitim alabilirsiniz. Üstlerinizde görüşmeleriniz önem kazanabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bunu ifade etmek için arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınızı ödeme planına sokmak için oldukça uygun bir gün. Sınıf ortamı ya da grup dersleri sizlere iyi gelecek dikkatinizi verimli yöne yönlendirecek.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki ufak tefek şeylere odaklanmak ve hiç beklemediğin yerlerde güzellikler görmek kendini daha iyi hissettirecek. Büyük planlar yapmadan da mutlu olabileceğini görebilirsin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gün olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlaklar, bugün size faydalı bilgiler gelebilir. İşinize yarayacak haberler, bilgiler, tavsiyeler edinebilir ve her şeyin üstesinden gelmiş hissedebilirsiniz. Ayaklarınız yere basar ve bu güçlendirici bir histir. Sınırlamaları kabul etmek sizi aşırıya kaçmanın stresinden kurtarır ve baskıyı azaltır. Üretken konuşmalar veya daha kendinden emin, sağlam düşünceler güçlü bir şekilde öne çıkabilir. Hem projeleriniz hem de ilişkileriniz daha istikrarlı veya daha yönetilebilir hissedebilir. Bugün görevlerinizi bir yük olarak değil, hayatınızı iyileştirecek şeyler olarak görüyorsunuz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Otorite figürleriyle yaşadığınız hayat sınavınız bu aralar tamamen çığırından çıkmış olabilir. Emir altında çalışamıyorsunuz, istediğiniz pozisyonda da değilsiniz. Şu an için şansınızı fazla zorlamamanız gerekiyor. İşlerin istediğiniz şekilde ilerlemesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ve finansal konularda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Motivasyonunuzu yüksek tutarak, işinizin isteksiz davrandığınız bir bölümünü de aktif hale getirebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 55" R
Ay
Koç
10° 30' 38" R
Merkür
Başak
16° 34' 20" R
Venüs
Terazi
25° 05' 37" R
Mars
Yengeç
08° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 02"
Satürn
Balık
15° 12' 06"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 15"
Lilith
Terazi
09° 02' 54"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>