Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İnatlaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Doğru olan ne ise onu yerine getirmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Odak noktanızı doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddi anlamda adım adım ilerlemeye çalışın. Her şeyin hemen yoluna gitmeyeceğini bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Hem herkese hitap edebilecek hem de sizi tatmin edebilecek seçenekler üzerinde durabilirsiniz. Sağlık, fonksiyonel yaşam, kişisel gelişim, okuryazarlık alanları ilginizi çekebilir; zamanınız sosyal ağlar ve kütüphanelerde geçebilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha sorumlu ve disiplinli hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve planlarınızı somut adımlara dökerek ilerlemek için uygun bir gün olabilir. Ancak aynı zamanda esnek olmalı ve beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Özellikleve kariyer konularında büyük adımlar atmak için uygun bir gün olabilir. Özgüveninizi koruyarak kararlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini yetiştirmekte güçlük çekebilirsin. O yüzden zamanını planlamanda fayda var. Özel hayatın konusunda yakın çevrenden beklediğin desteği görememek, arkadaşlıklarını sorgulamana neden olabilir. Alışkanlıklarından vazgeçemiyorsun ve değişim seni korkutuyor. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, iletişim bazlı terslikler, restleşmeleri de beraberinde getirebilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızla ilgili düzenlemeler gündeme gelebilir. Burada sizin sorumluluğunuzda olan bir nokta yoksa işinize, hayatınıza devam etmemelisiniz. Müdahaleci olmak bugün mental ve fiziksel sağlığınızı riske atabilir; görünmez kazalara davetiye çıkarmayın. 

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Satış sektörü, pazarlama gibi işlerde kolayca başarı kazanabilirsiniz. Kendi ruh haliniz, kabiliyetleriniz, başarılarınız ve öğreticiliğiniz diğer kişilere de ilham olacak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem şans hem de güzel enerjiler seninle olacak. Halletmek istediğin konularda cesur adımlar atabileceksin. Kendinden emin bir şekilde yoluna devam edebilir ve mutlu olacağın kararlar alabilirsin bugün.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahat tavırlarınız ve ince mizahınız hayatınıza güzel fırsatlar çekebilir, sevgili Oğlak. Ailenizi veyaarkadaşlarınızı planlarınıza katılmaya ikna etmeyi kolay bulacaksınız ve insanlarla genel olarak iyi iletişim kurduğunuzu göreceksiniz. Projeleriniz ve planlarınız konusunda özellikle heyecanlı olabilirsiniz ve belki de eleştiriler konusunda biraz gergin olabilirsiniz. İş ve finansal konulardaki sezginiz tam yerinde. Bir hikayenin tüm açılarını veya bir sorunun daha fazla katmanını gördüğünüzde, karar verme yeteneğiniz gelişir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, girişim yaptığınız konularda pozitif sonuçlar alacağınız bir gün. Emeklerinizin karşılığını alıyor almak güven duygunuzu arttırıyor. Dikkat gerektiren ve birikmiş işlerinizi bugün halledebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı pozitif gelişmeler var.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Size gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Yeni şartlarınızı benimseyecek ve kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Sabırlı davranmanız fayda getirecek.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>