Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yoğun Bir Gün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, duygusal enerjiniz üst seviyelere çıkmakta. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki heyecan seviyesi yükselecek. Güzel gelişmelerle karşılacaksınız.

Herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Tüm isteklerinizin gerçekleşmesi için gereken her şeye sahipsiniz. Pek olumsuzluk yaşanmayacak.

Maddi olarak herhangi bir sorun yaşanmayacak. Zorluk yaşamadan günü geçirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuksal konular gündeminizde olabilir. Çevre, iş, eğitim gibi alanlarda seçimlerinizi dikkatli yapmanın, fayda gözetmenin sizin için kurtarıcı olduğu bir gündesiniz. Doğru kişilerle çalışmanın, fikir alışverişi yapmanın öneminin altını çiziyorsunuz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Oğlak burcundakiler için disiplinli ve kararlı bir gün olabilir. Karşınıza çıkabilecek engelleri sabırla aşabilir ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve başarılı adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsat yaratabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün önem kazanabilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, senin için önemli bir gün olabilir. Peş peşe gerçekleşecek toplantılarda modunu düşürmemelisin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin artık eskisi kadar seninle ilgilenmediğini düşünebilirsin. Yaşadığın durumu eşinin fark etmesi uzun sürmeyecek.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi fark etmeli ve ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız. Daha rahat yerlerde çalışmak, işleri hafifletmek ve dinlenmek adına iyi bir seçenek olabilir. Günlük rutininiz ve akışınız her ne şekilde olursa olsun, sağlığınız ve duygusal durumunuz için günlük bireysel zamanın önemli olduğunu unutmayın. 

17 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri bitirmek ve yeni başlangıçlara yönelmek için oldukça uygun bir durumdasınız. Hayatınıza bu sayede yeni gelişmeler alabilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi işlerine odaklanmak ve kendine zaman ayırmak sosyal konulardan daha güzel sonuçlar almanı sağlayabilir. Sağlığına ve ruh haline vakit ayırmak, kafanı dinlemek için sakin bir ortamda bulunmak daha güzel etkiler sağlayacak sana.

17 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında bir ilişkiyi beslemek için iyi durumdasınız. Ayrıca yaratıcı bir projeye özellikle dikkat etmek için de iyi bir zaman. Romantik veya duygusal olarak tekrar yolunuza devam etmek için sadece hafif bir tempo değişikliğine ihtiyacınız olabilir. Nitekim iletişimin şimdilik zor olduğunu unutmayın. İnsanlar sohbetlerden keyif almaya daha az odaklanabilir ve daha çok bildiklerini veya fikirlerinin üstün olduğunu kanıtlamaya ilgi duyabilirler. Başkalarının size sorduğu her şeyin bir bedeli olduğunu hissedebilirsiniz. Bir anlaşmazlığı çözmeye çalışmakla bir sorun üzerinde vakit kaybetmek arasındaki farkı hatırlamak en iyisidir; şu anda ikisi arasında ince bir çizgi var!

17 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşünen birisiniz. Ama olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken bir noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

17 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlaklar, bugün yurt dışı ilişkileriniz, eğitim hayatınız veya hukuksal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler, geleceğinizle ilgili önemli ipuçları verebilir. Bugün, kendinizi içsel olarak güçlü hissedeceğiniz anlara odaklanın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>