Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi duygusal olarak köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İç dünyanızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki anlamda beklenmedik problemlere hazırlıklı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Maddi olarak biraz daha temkinli olun. Önceliklerinizi belirlemek oldukça önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizle ilgili bazı yenilikler kafanızı kurcalayabilir. Sektörünüzde ya da ortamınızla ilgili değişiklikler yapmak cazip geliyorken sizi bir şeylerin durdurduğunu düşünebilirsiniz. Minnet duygusunun abartılmaması, insan ilişkileri ve kişisel hayallerin ayrı tutulması gereken bir gündesiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi daha dengeli ve kararlı hissedeceksiniz. Bugün işlerinizde disiplini elden bırakmayın ve sabırlı olun. Kendinize olan güveniniz artacak ve hedeflerinize daha yaklaşmak için gerekli adımları atacaksınız. İlişkilerinizde de daha sağlam bir temel oluşturmak için zaman ayırabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde bugün verimli bir gün geçirebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzeysel düşüncelerden uzaklaşarak biraz daha derine inmek isteyeceksiniz. Her açıdan etkili adımlar atma şansınız var. Karmaşıklığın son bulmasını sağlayacak etkiler alıyorsunuz. Doğru yaklaşımlar sayesinde tüm sorunları çözüme kavuşturma şansınız bulunuyor, bundan yararlanmalısınız.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda karar vermeniz beklenebilir. Bu beklentinin sizde oluşturduğu baskı, düşündüğünüz veya hissettiğiniz gibi davranmanızın önüne geçebilir. Birbirine karşı saygılı, anlayışlı ve zaman, alan tanıyan bir tutum sergilemeniz daha sağlıklı bir süreç yaşamanıza olanak tanıyacaktır.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yabancılar ve uzaklarla ilgili işler size daha pozitif sonuçlar getirebilir. Öğleden sonra ise daha fazla dikkat çekme imkanınız var.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızdaki hataların da en az doğrularınız kadar değerli olduğunu gördüğünüz bu zamanda yaşamınızı daha da sıkı kucaklayarak mutlu olabileceksiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklediğin bazı işlerin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. Bazı konularda almak istediğin haberlerde gecikmelerin olması seni gerebilir. Ancak bu tür konuları bugün zamana bırakman gerekecek.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, ileriye bakıyorsunuz, ev hayatınız ve romantik meseleler hakkında oldukça iyi hissediyorsunuz. Nitekim bu coşkunuz bazı şeyleri biraz abartmanıza neden olabilir. Hayal kurmaktan kaçınmayın ancakuygulamaya geldiğinde daha gerçekçi bir açıdan baktığınıza emin olun. Aşk sürprizler getirebilir veya gömülü duyguları uyandırabilir. Artık size iyi hizmet etmiyorsa geçmişinizin bazı yönlerini bir kenara bırakmanız gerekebilir. Romantik ya da yaratıcı bir heyecan söz konusu olabilir ve sizi daha önce fark etmemiş kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ekonomik durumunuzu daha sağlam bir zemine oturtmak istiyorsanız bugün harika bir gün. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün alacağınız kararların sorumluluklarınızı arttıracağını bilerek hareket edin. Sevdiklerinizi kaybetmek istemiyorsanız özel hayatınıza az da olsa zaman ayırın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Siz her zaman gizliliğe karşısınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve mantığınızla gerçeğe daha çabuk yaklaşıyorsunuz

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 31" R
Ay
Akrep
13° 25' 52" R
Merkür
Terazi
16° 25' 03" R
Venüs
Akrep
15° 12' 14" R
Mars
Yengeç
17° 13' 23" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 46"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 06' 60"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Terazi
10° 52' 40"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>