Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yenileniyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha açık yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Doğru zamanlama ile her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelme şansınız var. Biraz daha beklemede kalmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, amaçlarınıza uygun adımlar atmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız, ancak biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek her şeyden uzak durmanız gerekiyor. Olumsuzlukları geride bırakmalı ve toparlanmanın yollarını aramalısınız. Harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi konular ve ev hayatınızda köklü değişiklikler yapma isteği olabilir. Ev ve aile içindeki sorunlarla yüzleşme ve çözüm arama zamanındasınız, gerilime yer vermeyin. Bu süreçte dikkatli ve yapıcı bir yaklaşım sergilemek, uzun vadede olumlu sonuçlar sağlayabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerjiler,odaklı ve pratik olma eğiliminde olmanızı destekliyor. Kendinize belirlediğiniz hedeflere odaklanarak disiplin ve kararlılıkla ilerleyebilirsiniz. Fakat bugün detaylara fazla takılıp olayları abartmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde daha empatik ve anlayışlı olmak sizi daha iyi noktalara taşıyabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermek de bugün önem kazanıyor. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Eğer daha fazla detaya ihtiyacınız varsa, lütfen sorun.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünler, ruhunu daha da darda hissettiğin günler. Hayatına yeniden bir dokunuş yapıp, eskisini yeniyle değiştirmek sana iyi gelecek. Hayatındaki kadın figürleri son zamanlarda ihmal ettiğini anlayacaksın. Tutulma etkisi devam ediyor. Koşullarından rahatsızlık duyduğun işini değiştirme kararına karşılık; kariyerini etkileyecek sıçrayış haberini bugün alabilirsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel sınırlarınızı korumakla yükseltmek aynı şey değildir. Kendinizi izole etmek isterken bir yalnızlığa sürüklüyor olabilirsiniz. Gizemli, yalnız ve kendi ayakları üzerinde durarak bir şeyler yaparak başarılı olabilirsiniz ama mutlu olmak, iyi duygular yaşamak için kendinizi açmanız gerektiğiniz unutmayın. 

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün sıklıkla gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Eskiye yönelik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylar yaşanabilir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Şanslı bir gece geçirebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel anlamda herkesle uyumlu olabilme fırsatı yakalayabileceksiniz. Karakteristik olarak pozitif yönleriniz ortaya çıkabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal, ticari ya da sosyal olması farketmeksizin bir hedef koyduğunuzda bunun için her yolu deneyebilirsiniz. Yaşamınızın mayasını bu şekilde tutturabildiğinizde her şey size keyif verebilir. Ancak bu keyfin farkında olabilmek ve onu yaşayabilmek için yönünüzü bu tarafa çevirmeyi unutmayın.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün bir süredir kenara ittiğiniz duygular ortaya çıkabilir. Planlarda bir değişiklik veya çözülmesi gereken bir meselenin aniden farkına varılması mümkündür. Nitekim düşüncelerinizi toparlamanız ve planlarınızı formüle etmeniz en iyisidir. Zamanlama biraz yanlış olabilir, ne söylediğiniz ve nasıl söylediğiniz konusunda dikkatli olmaya karar verebilirsiniz. Ufak bir fikir farklılığı çok daha büyük bir şeye dönüşebilir. Karar verme süreci zorlayıcı olabilir ve insanlar da sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu durumla başa çıkmanın en iyi yolu, kendinizi alçakgönüllü kılmak ve yavaşlamalardan, engellerden ve hatta eleştirilerden ders çıkarmayı hedeflemektir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendini huzursuz hissedebilirsin. Zihinsel ve ruhsal olarak rahatlamak için 5- 10 dakika derin nefesler alıp doğada vakit geçirmelisin. Hayvanları beslemek veya bitkilere su vermek de sana iyi gelecektir. Bir konuyu çok düşünüyorsun. Özellikle beden, akıl ve ruh sağlığın senin için birinci sırada olmalı, gerisi bu hayatta boş aslında. Yeni ve güzel kapılar açılıyor senin için. Bugün sana bolluk, bereket ve para akıyor adeta. Hayallerine ulaşıyorsun sonunda.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konularında bazı gerginlikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı içinize attığınız, biriktirdiğiniz için, bunlar krizler halinde kendini gösteriyor. Oysa ki problemleri yaşandığı anda çözmeye çalışmanız mutlu olmanızı sağlayabilir. Mesleğinizle ilgili karar vermeniz gereken bazı durumlardan kaçınmaya çalışmanız işe yaramıyor. Olaylarla yüzleşmeniz gerektiğini görmelisiniz. Yoksa, kaybetmek istemediğiniz şeylerin parmaklarınızın arasından süzülüşünü seyretmeniz kaçınılmaz olur. Bir karar verin.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>