Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çevresel koşulların ilişkiniz üzerinde anlamsız bir baskı oluşturmasına müsaade etmemelisiniz. Mantığa yatkın adımlar attığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Birlikteliğinize verdiğiniz önemi net bir şekilde ortaya koymaya çalışmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, otorite konumundaki kişilerle ufak sorunlar gündeme gelebilir. İş birliği yapmaya daha yatkın olmanız gereken bir gün. Gerekli adımları attığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Bugün, maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzuladığınız bir süreçtesiniz. Dengeler karmaşık olsa da bunların üstesinden gelebileceksiniz; hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hitabetiniz güçlü olsa da sözlerinizin sonuçlarını iyi bilmiyor olabilirsiniz. Bıraktığınız olumlu ve olumsuz etkilerin hem kariyeriniz hem de sosyal yaşantınız açısından önemli olduğunu unutmayın. Yakın gördüğünüz kişilerden, sizi bu konuda aydınlatmalarını ve hakkınızda bazı geri dönüşler yapmasını isteyebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz fakat bu durumu başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. İş ve kariyer hayatınızda yeni fırsatlar ve başlangıçlar söz konusu olabilir, bu fırsatları iyi değerlendirerek hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli olarak dinlenmek bugün önemli olacaktır.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına karşı ördüğün duvar onların sana yaklaşmasını engelliyor; yakın bir dostundan bununla ilgili eleştiri alabilirsin. Vücudunda bahar yorgunluğunun etkilerini hissetmeye başlayabilir, kendini rahatlatmak için esneme egzersizleri yapmaya karar verebilirsin. Ailenle aranda geçen maddi konular, fazlasıyla sorumluluk hissine kapılmana neden olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar ve kişisel gelişim için ideal bir gün olabilir. Geçmişteki olumsuzlukları geride bırakıp yeni hedefler belirleyebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu sayede kendinize olan güveniniz artacak ve hayatınız olumlu yönde etki edecek değişiklikler yapabileceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Sanatsal faaliyetlere zaman ayırabilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok şüpheci hissedebilirsiniz. haklı iken haksız konumuna düşebilirsiniz hayatınıza bilinçsiz olarak savaş davet etmeye yönelebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi ilişkileri sürdürmek için iyilik halini oluşturan davranışların sürdürülmesi gerektiğini unutmayın. Zira bunu size hatırlatacak olumsuz gelişmeler yaşadığınızda fazlaca üzülebilirsiniz. Bazen bir ayağınızın değil iki ayağınızın da kapının diğer tarafı geçmesi gerekebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün bir şeyi paylaşma veya içinizdekileri dökme isteği hissedebilirsiniz. Günün etkileri, genelde dile getirmediğiniz konularda daha rahat iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, bir karara ulaşmaya çalışırken farklı ve faydalı bakış açıları keşfetme şansınız da var. Yeni birprojesi ya da hayatınızda yapabileceğiniz iyileştirmeler konusunda pek çok fikirle dolu olabilirsiniz. Gün içinde, daha öngörülebilir ve rahat bir tempo arayışı içinde olacaksınız. Neyse ki meşgul olduğunuzda detaylara odaklanma ve dikkatiniz dağılmadan işlerinize yoğunlaşma konusunda başarılısınız. Bugün, ilginç ve faydalı bir bilgi öğrenme fırsatı da sizi mutlu edebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaş çevrenizle zaman geçirebilir, duygusal anlamda iyi hissedebilirsiniz sevgili oğlaklar. Eğitim, kısa seyahatler veya yakın çevrenizle alakalı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Kafanız karışmasın, hedeflerinize odaklanın, sorumluluk alın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konularında güzel destekler alabilirsiniz ancak sözleriniz kalıcı gelişmelere neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>