Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İhtiyaçlarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha net düşünceler içerisine girmeye çalışmalısınız. Duygusal karmaşalar yaşanacak olsa da bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Oğlak burcu bugünve kariyer alanında, mesleki olarak kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Geçmişte kalması gereken sorunları gözünüzde büyütmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

Bugün, parasal kaynaklarınızı sorunlarınızı bir kenara bırakmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterdiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini bilmelisiniz. Finansal olarak rahatlamaya ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. İhtiyacınız olan bir şeyi almak, istediğiniz bir yere gitmek, kendinize bir kahve ısmarlamak bile bütün motivasyonunuzu değiştirebilir. Yaşamın mayası, onu yaşadığınız anlarda gizlidir; bunu ortaya çıkarın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün Oğlak burcunun insanları içinhayatında oldukça başarılı bir gün olabilir. Özellikle geçmişte başladığınız projelerde ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve cesaretinizi kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal olarak destekleyici bir ortamda olabilirsiniz. Partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Sağlık konularında ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersize dikkat etmek bugün önem kazanabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları kaygı seviyeni artırabilir. Kendine geleneksel bazı ritüeller kazandırmak için bol bol dua etme ihtiyacı duyacaksın. Aile evinden ayrılma vaktinin geldiğine karar verip, yeni ev araştırmalarına girebilirsin. İhtiyaç ve harcamalarını bu plana uygun olarak yeniden düzenleyeceksin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinize daha profesyonel bir şekilde yaklaşmalısınız. Sezgileriniz sizi bir noktaya kadar götürür ancak oradan sonrası için iyi bir plana, iyi yol arkadaşlarına ihtiyacınız vardır. Bugün planınız ve yol arkadaşlarınız konusundaki soru işaretlerinizi gidebilir, görüşmeler yapabilir ve sorumluluğunuzu tamamlayan akışı seyredebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve aileye yönelik konularda daha fazla yenebilirsiniz. Öğleden sonra parasal konular ve harcamalarınızı üzerinde daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu sonuçlar doğurması açısındansesinize kulak verin aynı zamanda partnerinizi dinlemeye ve anlamaya çalışın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat planları yapmak, farklı yerlere gitmek sizi sorumluluklarınızdan uzaklaştırmaz. Kendinizi odağınızdan kopmuş gibi hissetmemek için iyi mutlu eden konulara ve burada gerçekten mutlu olduğunuza ikna olmalısınız. Yaşamınızı bir döngü içerisinde geçirirken dönüm noktalarından bazılarının bu anlarda gelebileceğinizi bilmenizde fayda var.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak şimdi gerginliği serbest bırakmak için güzel çıkışlar keşfedebilirsiniz. Gün, olumlu bir zihin çerçevesi ve duygusal bir yeniden uyanış hissi getirir. İletişimlerde biraz beceriksizlik olabilir ancak yanlış anlaşılmaları olumlu bir şeye dönüştürmenin yollarını çabucak fark edersiniz. Aslında, insanlar doğal olarak özel ilgi veya rehberlik için size yönelirler. Sizdeki bir şey başkalarını size güvenmeleri veya faydalı bilgiler almaları için kendinize çeker. Nazik yaklaşımınız insanları açılmaya teşvik eder ve tartışmalar yaratıcı veya ilham verici olarak öne çıkabilir. Şu anda özellikle duyarlı veya ulaşılabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantında olumlu bir değişiklik zamanı. Seni sürekli düşündüren bir durum aniden sona eriyor. Bugün şans senden yana. Yaşanan olumsuz bir durum sonrasında sona ermek üzere olan bir ilişkinde, her şey eski güzel günlere dönüyor. Sezgilerine ve kendine güven.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlarınızda beklenmedik gelişmelerle önemli projelere imza atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>