Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakinliğe Hazırsın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz geri çekilme hissi yaşayabilirsiniz. İçsel sorunları ve sıkıntıları birlikteliğinize yansıtmadığınız sürece, her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

Oğlak burcu bugünve kariyer hayatınızda, kendinizi daha zinde hissedeceksiniz. Başarı olarak adlandırdığınız hedefin çok da uzağınızda olmadığını bilmelisiniz. Kontrol sizde olduğu sürece, her şey daha iyiye gitmeye başlayacak.

Bugün, maddi anlamda daha rahat hissedeceksiniz. Elinize geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirdiğiniz sürece, her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın yorgunluğunu atmak için arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Bir arayışın, bir uğraşın içinde olmak onu dışarıdan seyretmekten daha zor değildir. Kendinizi zor bir durumda gibi göstermek yerine, bu durumu nasıl göğüslediğinizi, bunun size neler kattığını göstermeye çalışın.   

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmak ve onlara doğru adımlar atmaya devam etmek için harika bir gün olabilir. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemek, size istediğiniz sonuca daha da yaklaştırabilir. İş veya sosyal ilişkilerde karşınıza çıkabilecek engellerle başa çıkmak için esnek olmayı ve çözüm odaklı düşünmeyi unutmayın. Ayrıca, kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek de bugün önemli olabilir. Enerjinizi dengeli kullanmak için spor ya da meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Umarım bugün size huzur ve başarı getirir.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade etme konusunda daha cesur cümleler kurarken aynı zamanda yeni kararlara da adım atıyorsun. Çocuğu olan bir Oğlak burcuysan, eğitim konusunda farklı arayışlara girebilirsin.Yaşadığın yere, yeni bir düzen getirmeye çalışıyorsun.Geçmiş ilişkilerinden duygusal olarak çok yorulduğunu fark ederek, hayatının sakin bir dönemine girmeye karar verebilirsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olay ve kişilere farklı açılardan objektif olarak bakmalısın. Gün içinde geçici bir duraklama olabilir hayatında, işte bu zamanda kendin olman önemli. Bu duraklama sırasında çayını, kahveni iç ve sakın çıkmaz sokaklara girdim diye düşünme. Evren çözümü kendiliğinden yapacak, sen sadece hayatın küçük lükslerinin tadını çıkar.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularla baş etmeniz kolay olmayabilir. Bazı konuları abartabilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal çevrenizin artacağı ve yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir günde olsanız da her şeyi sakince yapmaya çalışın.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne için mücadele ettiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Değmeyeceğini, sonuca etki edemeyeceğinizi gördüğünüzde hala vazgeçmemişseniz bugün o vazgeçişe imza atmalısınız. Yolunda giden işlere, yolundan sapmayan niyetlerle ulaşabileceğinizi unutmayın.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde üzerinizde biraz baskı olabilir ve bu da daha büyük hedeflerinizi başarmak için zamanınız veya enerjiniz olmadığı hissini verebilir sevgili Oğlak. Bir hedefe daha hızlı ulaşmak uğruna önemli adımları atlamaktan kaçının. Yapılacak şeylerle boğulmak daha fazlasını başarmanıza yardımcı olmaz ve şu anda kısıtlamalardan ve rutinlerden kurtulma arzusu güçlüdür. Daha fazla görev almaktan kaçının çünkü bunlar yalnızca endişelerinizi artırır. Birinin tavsiyesinden faydalanabilirsiniz. Yapıcı konuşmalar hayatınızı şekillendirmek konusunda güçlü bir rol oynayabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış koşullar düşünce ve iletişim yeteneklerinizi kısıtlıyor. İnsanlar sizin plan ve fikirlerinizi eleştiriyor, fakat onların eleştirilerini içselleştirmeyin. Siz planlarınıza neden karşı çıkıldığını anladığınızda, uygun değişiklikleri yapa bilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün iş, kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobileriniz ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>