Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları geride bırakmayı başaracaksınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız sürece mutluluğa ulaşmanız da zor olmayacaktır. Duygu ve mantık arasında denge kurmanız gereken bir gün içerisindesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, amaçlarınız üzerinde etkinlik gösterme şansınız oldukça fazla. Doğru ve etkin adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Daha sakin ve kontrollü olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşma şansınız oldukça yüksek. Sorunların geride kalmasını sağlayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun veya daha az enerjik hissedebilirsiniz. Bu, fiziksel veya ruhsal olabilir ama aşmak için ikisinin de yolu aynı yerden geçer. Doğru yapıldığında yazmak, söylemek, dinlemek hatta bazen susmak bile sizi iyileştirir. İşin doğrusu da, dikkatinizi hangi duygu ve dürtüye verdiğinizle ilgilidir.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işler yolunda gidebilir ancak hızlı kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Sabırlı ve kararlı bir tutum sergilemek sizi istediğiniz hedeflere daha kolay ulaştırabilir. İlişkilerinizde ise anlayışlı ve empatik olmaya özen göstermelisiniz. Özellikle sevdiklerinizle iletişimde net ve açık olmak ilişkilerinizi güçlendirebilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin de anlam veremediğin türlü olayların merkezinde bulabilirsin kendini. İkili ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşanabilir, diyaloglarını seçerek kurmalısın. Kafanda belirlediğin ev düzenini yavaş yavaş oturtuyorsun. Teknolojik aletlerinde beklemediğin bozulmalar meydana gelebilir, gizli saklı defterlerini bir yere kaldırmayı unutmamalısın!

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşananları, yaptıklarınızı orada bırakın ve devam etmeyi öğrenin. Kendinizi koşullandırdığınız her konuda, olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin, yaşamdan bir şeyler kaçırmaya devam edeceksiniz. Bu kayıpları durdurmak için kendinizi durdurmanız gerektiğini unutmayın.

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. İşlerinizde başkalarıyla plan yapmanız gerekebilir. Hareketlenen işlerde ani kararlar almayın.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki bazı kişilerle aranızda olumsuzluklar geçebilir. Bu olumsuzlukları sözlü ya da imalı bir şekilde dile getirmek isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve güvende hissettiğinizde mutlu olduğunuzu görebilirsiniz. Bugün bu konuda hakkında sizin fikirlerinizi merak edenlere kendi formülünüzü anlatabilirsiniz. Katılacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size gelen bilgileri toplamayı hedefleyin ancak neyin yararlı olduğunu ve neyin göz ardı edilebileceğini ayıklamak için zaman ayırın. Bir şeye bağlanmaktansa gözlemlemek daha iyi olacaktır. Ayrıca, bugün bir durum hakkında gerçekte nasıl hissettiğinizi belirsizleştirebilir. Bu etkiyle, oldukça hassas olabilirsiniz ve belki de bir konuyu yanlış şekilde veya güvensizlikten okuyabilirsiniz. Şu anda gerçekleşen olaylar eski yaraları açabilir ancak yaralar tamamen açıkken, iyileşmenin yollarını bulma fırsatınız olabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen kötüyü bekleme, pes etme ve yaratıcılığını koru çünkü sen yetenekli, kabiliyetli bir insansın. Cesur ol, kendine inanma zamanın çoktan geldi. Bir dönemin ya da bir durumun sonu geliyor. Ruhsal bir dönüşüm yaşıyorsun. Hayatına maddi ve manevi güzellikler gelecek fakat unutmamalısın ki eskiyi bırakmak ve yeniye evet demek senin elinde.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili konularda kalıcı kararlar alabilirsiniz ancak dikkatli olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu durum sevgilinize güven, sağduyu ve hareketlilik kazandıracak. Fakat dikkat edilmediği takdirde kıskançlık söz konusu olabilir. Yarım kalmış tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakınlık duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>