Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çizgilerinizi Net Bir Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunlarla sıkıntılarla boğuşmak durumunda kalabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Belirsizliklerin ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Daha kontrollü olmalısınız. Paylaşıma açık olmanıza rağmen tedbiri elden bırakmadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Şartlara uygun hareket etmeye devam etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Dengelere uygun hareket etmenin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ortamınızda dönen konuşmalar karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Teyit etmediğiniz, muhatabından karşılık bulmadığınız hiçbir şey için kendinizi ve çevrenizi yıpratmayın. Bugün sosyal sorumluluk projeleri üzerine çalışabilir, ihtiyaç sahibi kişiler için neler yapılabileceğini araştırabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik büyük hedefleriniz konusunda biraz daha gerçekçi düşünmeniz gerekebilir. Biraz sakinlik ve sabır göstermek, planlarınızı daha sağlam bir temel üzerine inşa etmenize yardımcı olabilir. Aynı zamanda, önemli projeleriniz için stratejik bir yaklaşım benimsemek ve adımlarınızı doğru şekilde atmaya özen göstermek önemlidir. Kendi sınırlarınızı zorlamak yerine adımlarınızı daha planlı ve kararlı bir şekilde atarsanız, başarıya daha kolay ulaşabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki insanlara daha anlayışlı olmak ve onların ihtiyaçlarına da önem vermek, ilişkilerinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayabilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde ürettiğin pratik fikirler ön plana çıkmanı sağlıyor. Bu tavrın yöneticilerinin gözünden kaçmayacak. Yeni çocuğu olmuş Oğlak burcuysan, herkesin senin işine karışması seni rahatsız etmeye başlıyor. Çevrende işine karışan kişileri nazik bir dille uyaracaksın.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için istediklerinizi çevreniz için de istediğinizde, düşündüğünüzde ilişkilerdeki bazı sorunları aşabilirsiniz. Empatinin bu yönü, davranışlarınızda bir değişime gitmenizi sağlayabilir. Kalp sağlığınız için yediklerinize ve egzersize ayırdığınız zamana biraz daha özen göstermenizde fayda var.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları düşünmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kişiliğinizi daha güçlü şekilde gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Gün içinde işlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız. Duygusal olarak güçlü durabileceksiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odaklan odaklan odaklan… Vizyonunla hareket et ve iyi bir lider ol. Bu sayede yaratıcı birinden tavsiyeler alabilirsin. Öncelikle etrafındakilere zaman ayırıp, duyarlı bir yaklaşım takip etmen gerekiyor. Sonra da hayatın küçük lükslerinin tadını istediğin gibi çıkarabilirsin. Çok fazla yalnız başına zaman geçirme lütfen. Başarılı bir serbest meslek sahibiysen de eğer kariyerinde hızlı bir yükselme var.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elini atacağın konularda güzel başarılar elde edeceğin bir gün. Ancak hayatındaki insanları bir şeyler için zorlamamalı ve onların fikirlerini de kabullenmelisin. Kafana koyduğun her şeyi elde edebileceğin bir gün.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün dostluğunuzu canlandırıyor ve ait olma duygusu ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor. Bugün kendinizi fikirlerden ilham alırken veya ödüllendirici şekillerde iletişim kurarken bulabilirsiniz. Şimdi, hayal gücüne ve meraka ekstra yer açmayı destekliyor. Sorunlardan geri adım atmak, durumlara yeni bir açıdan bakmanızı sağlar. Bir konunun gizli katmanlarını keşfediyorsunuz ve acele karar vermenin zamanı değil! Ortak bir amaç doğrultusunda başkalarıyla birlikte çalışmak çok yararlı olabilir ve gerekirse farklılıkları düzeltmek kolaydır.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yüksek tempo içerisindesiniz ve sürekli bir şeyler yapmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Gelişmeler karşısında daha net adımlar atmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hisleriniz ve hayal gücünüz sizi işte ve sevgide başarıya götürmeye yetecek. Sevgilinizde size yetmediği duyguları uyandırıyorsunuz. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmanız gerekmiyor. Gelecek hayalleriniz riske girebilir. İşinizde size engel olacak bir sorunla yüzleşmeye hazır olun. Hazırlıksız olduğunuz aksamalar gündeme gelebilir, fakat endişelenmeyin altından başarıyla kalkacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın. Perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>