Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yardımseversin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek gelişmeler yaşanacak ancak bu gelişmeler sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Huzursuzlukların son bulabileceği bir gündesiniz.

Mesleki olarak daha net adımlar atma şansınız var. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Kontrollü olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki problemleri gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bilgiler edinmek ve becerilerinizi geliştirmek için çaba gösterin. Yanılgıları düzeltmek adına bu önemli olacaktır. Bazı yolculuklar, bunlarla ilgili işlemler, farklı bakış açılarına sahip insanlarla tanışmak size ilham verebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinize odaklanmak ve başarılı olmak için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve disiplinli adımlar atarak planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. İş yaşamınızda yeni sorumluluklar alabilir ve bu sayede kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde de daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek olumlu gelişmelere odaklanabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Spor yapmayı seven Oğlak burcuysan, kendine yeni bir spor ayakkabı almak için alışverişe çıkmak isteyebilirsin. En rahat ayakkabıyı bulmak için mağaza mağaza dolaşıyorsun. Çevrendeki yardıma ihtiyacı olan kişilere elinden geldiği kadar maddi ve manevi yardım etmeye çalışıyorsun. Bu davranışın büyük takdir toplayabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar ve ilişkileriniz önemlidir, sorularınızı açığa çıkararak çözümler bulabilirsiniz. Bitişler de başlangıçlar kadar önemlidir, olanı görmezden gelmek zaman kaybına sebep olabilir. İş ilişkilerinizi güçlendirin, güvenilir bir imaj oluşturun ve destekleyici kişilerle birlikte hareket edin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak dalgalısınız. Konuşma ve yazışmalar gündeminizi oluşturabilir. Bazı konularda yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Stresli konularda sakin davranmalısınız. Finansal konularda sorumluluklarınız olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla şüpheci olmamak ve olayları objektif değerlendirebilmek sizin açınızdan önemli olmalı. Sürecin de geçici olduğunu bilin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana fayda sağlamayan konularda ısrarcı olmak yerine daha yeni ve daha güzel konulara odaklanabilirsin bugün. Bir sonuca varmayan mevzuları sonlandırmak ve yeni şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ama üretken bir atmosfer var. Gün, özellikle birebir ilişkilerde düşüncenizi veya iletişiminizi temellendirmenize yardımcı olur. Düşüncelerinizi düzenlemenize ve sizi daha pratik, gerçekçi bir ruh haline sokmanıza yardımcı olacak yapıcı bir konuşma veya düşünme oturumu olabilir. Bir projeye odaklanmanın veya düşüncelerinizi yazmanın olumlu etkileri olabilir. Bu durumun devreye girmesiyle sorunlar en iyi şekilde mantıksal olarak, adım adım ve organize bir şekilde çözülür. Gerçeklere ne kadar çok kulak verirseniz, o kadar değerli ve faydalı fikirler ve planlar ortaya çıkar. Nitekim gün ilerledikçe hayatınızda kendinizi ve ilişkilerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacak ilginç kalıplar görmeye başlayabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda önsezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partnerinizle tatil, seyahat, aşk konularında ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün seyahat planları yapmanız için bazı fırsatlar çıkacak.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
08° 40' 30" R
Ay
Koç
22° 30' 09" R
Merkür
Yengeç
25° 26' 24" R
Venüs
Yengeç
15° 36' 14"
Mars
Boğa
15° 12' 59"
Jüpiter
İkizler
07° 59' 32"
Satürn
Balık
19° 25' 41"
Uranüs
Boğa
25° 40' 23"
Neptün
Balık
29° 55' 49"
Plüton
Kova
01° 24' 11"
Chiron
Koç
23° 13' 41"
Lilith
Terazi
00° 03' 50"
True Node
Koç
11° 30' 30"
Son Güncelleme : 30/06/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>