Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Orta Yolu Bulmak İstiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Yaklaşımlarınızın daha ılımlı ve uyumlu olmasını sağlamalısınız. Birlikteliğinizi yöneten taraf siz olsanız da olmasanız da gün içerisinde sergileyecek olduğunuz yaklaşımlar dikkat çekici olacak. Birlikteliğinizin sorunsuz devam etmesini arzu ediyorsanız elinizden geleni yapmalısınız.

Cesaretinizi ön planda tutacaksınız. Yapacak olduğunuz çalışmalar açısından doğru noktalara odaklanmayı başaracak olmanız da oldukça önemli. Sahip olduğunuz hakların farkında olduğunuz sürece ve tüm bunları savunduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Sadece kendi gelir kaynaklarınız değil başkalarının da gelir kaynakları üzerinde yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Parayla alakalı bir sorun olduğunda yapacak olduğunuz ödemelerinizi tekrar tekrar gözden geçirmeye çalışmalısınız. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Finansal açıdan ihmalkar davranışlarda bulunmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kurslara katılabilir veya kitap okuma alışkanlığınızı geliştirebilirsiniz. Yalnız kalmanın, bazı darbeler yemenin hayatınızda yeni zamanlar açtığını görebilirsiniz. Giden insanlara teşekkür etmenin bir yolu, onların olmayışından olumlu beslenmektir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün işlerde disiplin ve kararlılık gerekebilir. Geleceğe odaklanarak hedeflerinize doğru adımlar atabilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde başarılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde de ciddi ve sorumlu davranarak daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın olaylara farklı bir pencereden bakmayı öğrenmen gerekiyor. Bakış açını değiştirmek birçok olayı daha hızlı çözmeni sağlayacak. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, sevgilinin sosyal hayatına sürekli müdahale etmesi rahatsız etmeye başlıyor. Bu konuda bir orta yol bulmak isteyeceksin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden edindiğiniz olumlu ve olumsuz tecrübeler, ne beklediğiniz ve ne istediğiniz konusunda size yardımcı olabilir. Alma verme dengesini düşünebilir, yardım faaliyetleriyle ilgilenebilirsiniz. 

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinizden istedikleriniz her an size verilebilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanın gözdesi olabilirsin. Herkesin aradığı bir şey sende bulunabilir. Bu konularda insanlarla daha fazla muhatap olabilir ve kendine dönen ilgiyi güzellikle karşılayabilirsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızı daha rahat ve mutlu hale getirmenin yollarını bulabilirsiniz. Kendi içinizde saklanmak ile hayatınızı başkalarıyla paylaşmak arasında bocalayabilirsiniz. Bu ikilemi çözmediğiniz sürece huzursuzluk hissedebilirsiniz. Gün, ilişki kurma açısından da olumlu ilerler. Bir şeyleri tartışarak veya birisiyle bir sorunu çözmek için çalışarak bir ilişkiyi onarabilirsiniz. Başka bir kişinin bakış açısı, sizinkini geliştirme eğilimindedir. Bu fırsattan yararlanmaya çalışın!

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabah saatlerinde çalışkan yapınıza uygun davranışlar içindesiniz. Sabırla yaklaştığınız konularda başarınızı perçinliyorsunuz. İşin içine duygular girdiği zaman aklınız karışıyor ve olaylara daha farklı bakabiliyorsunuz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün eğitim, seyahat, hukuksal alanda özellikle partner veya yakın arkadaşınızla güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizi kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aşk yaşantınıza yoğunluk kazandırırken, size derin bir sorgulama yeteneği veriyor. Bugünortamında kıskançlık duygularına hedef olabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 31" R
Ay
Boğa
20° 47' 45" R
Merkür
Yengeç
29° 03' 30" R
Venüs
Yengeç
18° 05' 44"
Mars
Boğa
16° 40' 34"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 54"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 55"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 34"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 19"
True Node
Koç
11° 25' 32"
Son Güncelleme : 02/07/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>