Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gururlanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün her şeyin daha iyiye gitme olasılığı bulunuyor. Odaklanma konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşsanız da bunların üstesinden gelebileceksiniz. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Şans genel olarak sizden yana olabilir.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha dengeli ve dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız durumunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçte olduğunuzu unutmamalısınız.

Bugün, maddi anlamda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sorunların son bulmasını istiyorsanız, gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal veyakararlarınızda iki kez düşünün, yanlış adımlar atabilirsiniz. Detaylar sizi yavaşlatmasın, büyük resmi gözden kaçırmayın. İletişimde anlayışlı olun, zıtlaşmaktan kaçının.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha net bir şekilde ifade etmeye odaklanabilirsiniz. Diğer insanlarla iletişiminizde daha açık ve net olmanız, ilişkilerinizde derinleşmeye ve güçlenmeye olanak sağlayabilir. Aynı zamanda, içsel huzurunuzu ve dengeyi koruyarak hayatınızdaki dengeleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak, içsel gücünüzü artırabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninalanında uzmanlaşmış olan kişilerdenteklifi alabilirsin. Yaşam koşullarının olumlu yönde değişiyor olması çevrenin dikkatini biranda üzerine çekebilir. Akrabaların ailene seni öven sözler sarf edebilir. Gururunun okşanması hoşuna gidiyor. Fakat bunu kontrol altında tutmasını bilmelisin. Kendine fazla güvenmen hataları beraberinde getirebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bedensel ve ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Enerjinizin farklı olduğunu gördüğünüzde bunu gizlemek yerine bununla ne yapabileceğinizi araştırın. Sağlık ve kişisel bakım gibi konularda daha özenli olmanız, bırakacağınız intibayı da etkileyecektir.    

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile fikir paylaşımı içerisinde son derece hevesli olsanız da dostunuzu düşmanınızı iyi ayırt etmeniz gereken bir gündesiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların konuşuyor olmaları, o insanlara hayatınızda ne kadar yer verdiğinize göre sizi etkileyecektir. Bugün kendinize dönmek ve bazı özelliklerinizi, davranışlarınızı ve ifadelerinizi değerlendirmek isteği duyduğunuzda çevrenizle olan ilişkilerinizin önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Bir aydınlanma yaşamanın her zaman mutsuz etmeyeceğini görebilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızı düzene sokmak için yapmanız gereken şeyler ile ruhunuzu besleyen ve sizi günlük koşuşturmacadan uzaklaştıran şeyler arasında daha iyi bir denge kurmak için iyi bir zaman. Son zamanlardaki gerginlikler, bugün sizi ilham bulmaya teşvik ettiği için kendinizi veya durumunuzu iyileştirmeniz için sizi motive edebilir. Örneğin, farklı inançlar veya ilgi alanları aracılığıyla insanlarla bağlantı kurmaktan hoşlanabilirsiniz. Öğrenmek, öğretmek veya bir konu hakkındaki anlayışınızı genişletmek için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanma veya hatta biraz gösterme zamanı olabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir ve güzel sonuçlar için korkunun ötesine geçebilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltın çok hareketli. Rüyalar ve hayaller yoluyla sana mesajlar veriyor. Gerçekleşmesi mümkün rüyalar göreceksin. Hayaller iradenden çok daha güçlüdür bunu unutma. Hayallerini, rüyalarını ve sezgilerini kullanarak hayat yolunda güvenli bir şekilde ilerliyorsun. Çok yakında isteklerin gerçekleşecek. Bunun için şükür enerjisinde kalmalısın.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizde kendinizi ön plana çıkabilirsiniz ve şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize yönelik düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak gelişmeler söz konusu. Kendinizi ve sevgilinizi sorgularken iyimser düşüncelerinizi yükseltirseniz bakış açınız değişecek ve ilişkiniz yeni bir boyuta geçecek. Sıkı birgünü sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızın olumlu ve destekleyici tavırları da sizi motive edici olacak ve hedeflerinize yakınlaşacaksınız. Sizin için para harcamak bir zevk! Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Mevcut bir hastalığınız varsa bunun tedavisi hızlanacak.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>