Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Alttan Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Daha sabırlı olmanız gerekmekte. Kendinize olan güveninizi de üst seviyelere çıkarmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz daha iyi olacaktır.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşma şansınız var.

Finansal olarak biraz daha kontrollü olmalısınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda yeni fırsatlar ve değişimler yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda ilişkiler iyileşebilir, yeni imkanlar bulabilirsiniz. Bu süreçte sorumluluk almanız ve bedeninize dikkat etmeniz önemlidir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli olmanız gerekebilir. Hedeflerinize odaklanarak kararlılıkla ilerlemelisiniz. Sabırlı ve pratik bir şekilde sorunları çözebilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. İş ilişkilerinizde de ciddi ve sorumluluk sahibi davranarak başarılı olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle vakit geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle birtakım tartışmalar yaşayabilirsin. Aranızdaki tartışmayı uzatmamak için alttan almak isteyebilirsin. Yüzünde çıkan sivilcelerden rahatsız olmaya başlıyorsun. Dermatoloğa giderek tedavi olmak isteyebilirsin. Bir süre makyaj yapmaya ara vermen gerekebilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz dışında bir konuda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak kalbinizi korumak, kötü alışkanlıkları ve düşünceleri bırakmak adına iyi bir gündesiniz. Harcamalarınızı yönetirken yeni çözümler bulabilir, destekler alabilirsiniz.  

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve kariyer konuları önem kazanmakta. Hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde daha hızlı adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkilerinize de bakın Zekanızı ve tecrübenizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine de sabırlı olmalı ve iyi ilişkiler kurmaya devam etmelisiniz. Elinizdeki projeleri tamamlamaya öncelik verin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çalışıyorsunuz ve daha çok parti yapıyorsunuz! Sabah, planlarınızı uygulamak için elinizden gelenin en iyisini yaparken işyerinde ter döktüğünüzü görürsünüz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve parasal konularda yeni gelişmeler için kendine zaman tanıman gerekebilir bugün. Yeni adımlar atmak, farklı stratejiler denemek için iyi bir plan yapabileceksin bugün. Sadece harcamalarda dikkatli olman gerekebilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi rahatlatmaya yardımcı oluyor. Hareket etmeye hazır olmadığınızda onu itmeye çalışmak yerine, hayatın önünüzde açılmasına izin vermek sizi inanç ve sabırla doldurur! Neyse ki kendinizi güzel yollarla ifade edebilirsiniz. Yaratıcı veya duygusal ilhamın zamanıdır. Mesajınızı iyi bir şekilde iletiyorsunuz. Diğerleri özellikle iletişimlerinizle ilgileniyor veya zihninize hayran kalıyor. Yaratıcı yönünüzü ifade etme konusunda daha cesursunuz ve bugün her zamankinden daha fazla zihinsel uyarım arzuluyorsunuz. Romantik ya da duygusal hayatınızda sürprizler olabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda önsezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer,veya evlilik, ortaklık konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişim, eğitim, seyahatlerde kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Nedensiz bir gerginlik söz konusu. Size söylenen her şeyi ters algılıyorsunuz. Bugün Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken, aşk ilişkilerinizi irdelemek zorunda kalabilirsiniz. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, ilişkinizde sorun yaratabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 31" R
Ay
Akrep
13° 25' 52" R
Merkür
Terazi
16° 25' 03" R
Venüs
Akrep
15° 12' 14" R
Mars
Yengeç
17° 13' 23" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 46"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 06' 60"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Terazi
10° 52' 40"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>