Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hissilerine Bağlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün her şeyin daha iyiye gitme olasılığı bulunuyor. Odaklanma konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşsanız da bunların üstesinden gelebileceksiniz. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Şans genel olarak sizden yana olabilir.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha dengeli ve dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız durumunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçte olduğunuzu unutmamalısınız.

Bugün, maddi anlamda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sorunların son bulmasını istiyorsanız, gelir ve gider arasında mutlaka denge kurmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli yatırımlar yaparken sezgilerinizi de işin içine katın, sağlam adımlar atabilirsiniz. Duygusal konulardaki huzur ve güven beklentinizi dile getirmekle kalmayın bununla ilgili önerilerinizi de sunun. Kişisel sorumluluklarınızın yaşamınızda önemli etkilerinin olduğunu hatırlayacağınız bir gündesiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerji,hayatında odaklanma ve disiplin gerektiren durumlarla başa çıkmak için uygun. Kararlılık ve sabır bu süreçte önemli olacak. Ayrıca finansal konularda mantıklı ve dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Bugünün getirdiği sorumlulukları göz ardı etmeden verimli bir gün geçirebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başladığın ilişkin hakkında arkadaşlarının görüşlerinin olumsuz olması canını sıkabilir. Her türlü görüşe saygı duyuyorsun. Duygularını inandığın şekilde yönlendiriyorsun. Bu sağlam duruşun sevgilinin hoşuna gidiyor ve sana olan düşkünlüğünü artırıyor. Yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan akşam yemek hazırlamaya üşenebilirsin. Dışardan denemediğin bir tat sipariş ediyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. İhtiyacınız olan bir şeyi almak, istediğiniz bir yere gitmek, kendinize bir kahve ısmarlamak bile bütün motivasyonunuzu değiştirebilir. Yaşamın mayası, onu yaşadığınız anlarda gizlidir; bunu ortaya çıkarın. 

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz işler ve hobiler açısından kendinizi olumlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratiklerinizi arttırmak ve herhangi bir alanda uzmanlaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin geliştiği ve sevdiklerinizin de sizi sevdiğini hissedebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi halinizde kalmanın sizi mutlu eden yanlarına odaklanmalısınız. Okuyabilmek, araştırabilmek ve farklı tecrübe sahipleriyle görüşmek sizin için nimet sayılabilir. Bugün bu nimetleri farklı ortamlarda da paylaşarak sizin gördüğünüz faydayı başkalarına da gösterebilmek için bir adım atabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün atmosferde bir değişiklik ihtiyacına işaret ediyor. Nitekim gün, algılarınızın üzerine geçici bir perde çekebilir ve neye inanacağınızı sorgulayabilir veya odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Yanlış bir bilgi dolaşıyor olabilir ve sizi gitmek istediğiniz yere götürmeyen kısır iletişimlere bir eğilim vardır. Sis dağılana ve gerçeklerden emin olana kadar bir söz vermemeye veya bir konu hakkında çok erken konuşmamaya dikkat edin. Bir ilham eksikliği sizi özellikle dikkat dağıtıcı şeylere karşı hassas hale getirebilir ve bu da işleri halletmeyi zorlaştırır ancak geçicidir ve beklentilerinizi yeniden gözden geçirme fırsatı yaratır. Beklentiler bazen mükemmel anları mahvedebilir, bu nedenle işleri gerçekçi tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi sorunların çözülüyor. Enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapar, çünkü enerjilerin akışta kalması gerekir. Sen sadece olumlu düşünerek ve sevgide kalmayı başararak çok büyük bir sihir yapabilirsin. Evrenle bir bütün olarak hareket et ve sıkıntılarını aş.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizde ilgilenebilirsiniz ancak harcamalara veya iletişime, yolculuklarda dikkatli olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli olmak gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde önemli etkiye sahip olacak. Bu fırsatları akıllıca değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda biraz daha cömert davranın. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>