Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda dah rahat adımlar atmak isteyeceksiniz. Kendinizi zaman zaman duygusal olarak köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

Mesleki açıdan daha kararlı adımlar atacak ve bunu da etrafınızdaki insanlara net olarak hissettireceksiniz. Pozitif yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sürekli olarak koşuşturma içerisinde olabileceğiniz bir gün.

Paraya ulaşma ve değerlendirme şansınız bir hayli fazla. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizi yenilemek, yeni bir düzen kurmak, taşınmak isteyebilirsiniz. Ailenizle aynı fikirde olmak süreci kolaylaştıracaktır. Farklı görüşlere açık olun ve ortak kararlar almaya odaklanın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işlerinizde disiplinli ve kararlı olmanız gerekebilir. Sabırlı ve planlı adımlar atarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve sakin bir şekilde durumu açıklığa kavuşturun. Ayrıca bugün, sağlık ve beslenme konularına da dikkat etmenizde fayda var. Enerjinizi dengede tutmak için sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok yorgun hissedebilirsin. Arkadaşlarınla yaptığın planları iptal etmek isteyebilirsin. Yorgunluğunu akşam kendine hazırladığın kahve ile atmak isteyebilirsin. Yaptığın birikimlerle hayalindeki arabayı satın almak isteyebilirsin. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, aldığın yeni kararlar karşı tarafta hoşnutsuzluk yaratabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sizi neyin nasıl etkilediğini iyi düşünmelisiniz. Hayatınızı hangi değerler, kriterler üzerine inşa edeceğinizin bilincinde olmak önemlidir. Bugün eski alışkanlıklarınızı, ilişkilerinizi gözden geçirin ve daha kararlı bir yaklaşım sergileyin.   

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla gündeminizde olabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Emlak işlerinizde dikkatli olmalısınız.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde olabilecek bazı aksilikler neticesinde tüm sorumluluk size yüklenilebilir. Alıngan olmamaya özen göstermelisiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Yaşanabilecek tüm sorunların önüne geçmek isteyeceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün canlı, spontane ve paylaşmanıza, keşfetmenize yardımcı olan aktiviteler için mükemmeldir. Ara sıra rutininizden çıkmak, daha büyük resmi kavramak için önemlidir. Çalışmak ve daha fazla şey öğrenmek için iyi bir zaman olabilir. Deneyimlerinizi, zihninizi ve ilgi alanlarınızı genişletmek için mükemmel bir dönemdesiniz. Gün, hayatınızı anlamlı şekillerde iyileştirme veya daha yüksek bir özgürlük ve refah seviyesine ulaşma arzunuzu harekete geçiriyor. Çabalıyor ve karşılığını alıyorsunuz!

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir mücadele içindesiniz sevgili oğlaklar. Çevrenize kabullendirmek istediğiniz fikirleriniz için bugün yeteri kadar özgüveniniz var. Üslubunuza dikkat edin. Net ifadeler kullanın. Kaybetmekten korkmayın. Bu şekilde daha çok saygı göreceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aile, ev konularında gergin olabilirsiniz ve tutucu bir yapı sergileyebilirsiniz. Yeniliklere açık olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınız yeni girişimlere, hayatınıza mutluluk katacak başlangıçlara gebe. İnançlarınızın doğruluğunu test edebileceğiniz yeni bir dönemin arifesindesiniz. Kendi ruhsal ve yaratıcı gücünüzün farkına vararak, hayata geçirmek üzere, ilk tohumları atacaksınız. İşinizde yeni atılımlar söz konusu. Yaratıcı fikirlerinizle farklı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin, bu düşüncelerinizi gelecek günlerde gerçekleştirebileceksiniz. Biraz hesaplı davranmanız bütçenizi düzeltebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>