Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çok Çalışıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişi üzerinize hakimiyet kurmak isteyebilir ancak siz buna pek müsaade etmeyeceksiniz. Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Olumsuzlukları ortadan kaldırmanız gereken bir gündesiniz.

Elinize geçen maddi güçten dilediğiniz gibi yararlanmak isteyeceksiniz. Daha kalıcı çözümlere ihtiyacınız var. Dengeli olabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Koşullara uygunluk göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi halinizde ya da gerçekten sevip güvendiğiniz kişilerle olmak size iyi gelebilir. İlişkilerinizde daha romantik ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda bazı kararlar almanız gerekebilir. Duygusal konularda ise sabırlı olmalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirebilir ve yol haritanızı belirleyebilirsiniz. Maddi konularda ise dikkatli olmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Özellikle iletişim konusunda daha anlayışlı ve yumuşak bir tutum sergilemeniz bugün size fayda sağlayabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınla ilgili şüphe duyduğun konular var. Emin olmadığın her şey bugün netlik kazanacak. Son günlerde fazla çalışıyor olabilirsin. Bu durum senin hem bedensel hem zihinsel olarak yorulmana yol açıyor. Hep fiziksel hem de mental olarak dinlenmek için vakit ayırmalısın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız ve kişisel bakımınız öncelikli olmalıdır. Bu konuda bir disiplin geliştirmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Kişisel projelerinizde somut adımlar atarak kendi imajınızı güçlendirebilir ve çevrenizdeki insanlara olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha pozitif bir duygu durumu içindesiniz. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda çevrenizden destek görebilirsiniz ayrıca çevrenizin başarılarınızda da payı olabilir. Sağlığınız konusunda endişeye yer yok.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arka plana attığınız her şeyin bir gün öne çıkması ihtimalini düşünerek hareket etmelisiniz. Bu sayede bir sürprizle karşılaştığınızda ne yapacağınızı bulmanız kolaylaşacaktır. Bir problemi baştan çözmeye çalışmak size daha sonrası için vakit kazandırabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihinsel olarak oldukça konsantre ve motivesiniz sevgili Oğlak. Bir konu hakkında hissettiklerinizi görmezden gelecek kadar aşırı düşünmemeye dikkat edin. Sert ve hızlı kararlar almak için daha iyi zamanlar olacaktır. Eğer kendi ritminizde ilerlerseniz, olaylara biraz farklı yaklaşmak için harika bir zamandır. İşinizde veya günlük rutinlerinizde, yaklaşımınıza veya yöntemlerinize ek bir enerji ve canlılık katıyor gibi görünüyorsunuz. Yaptığınız şeyden zevk aldığınızda üretkenliğiniz artar ve bu özellikle bugün belirgindir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ciddi kararlar almak ve bu konuda eyleme geçmek için bugün harika bir gün. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün alacağınız kararların sorumluluklarınızı arttıracağını bilin. Özel hayatınıza bu kadar ihmal etmeyin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda sizi cesaretinizle tanıştıracak gelişmeler söz konusu. Size yönelik ilgiyi fark etmeniz gerekiyor. Amiriniz olan kimselerden bazı talepleriniz varsa bugün harekete geçin. Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini göreceksiniz. Olabilecekleri en mantıklı şekilde tahmin etmeye çalışmalı ve hazırlıklarınızı yapmalısınız. Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>